Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikaros13
aktív tag
Szia!
Sajna, csak a 2. kérdésben tudok segíteni.
Elég mindig a legfrissebbet feltenni, nem kell sorban, az összeset.Az SD kártyára áthelyezős témában nem tudok mit mondani, nincs benne tapasztalatom, még nem volt rá szükségem.
Gondolom az erre a célra kitenyésztett appokkal már próbálkoztál. -
ikaros13
aktív tag
Na ez új, hogy a nulladik lépésnél FC-zen...
Menj vissza TWRP-ben és wipe dalvik, és wipe cache.
Ha ez sem segít, akkor a valami félresikerült neki a telepítésnél (talán pont az Aroma verziós GAPPS zavart be neki). Így nem marad más, mint a full wipe, és reinstall. De mivel nincs semmi a telón, nem vesztessz vele semmit.Ahogy nézem az AROMA egy telepítő környezet, kb. mint a Windows Installer.
Eddig erre nem is gondoltam, hogy problémát okozhat. Javítom is az összefoglalót.
-
ikaros13
aktív tag
Üdv!
Pedig működik a link... Ha nagyon nem akar nálad menni, akkor a keress rá a G2 mini topic-ra, szerintem...
Az összefoglaló linkek, megjegyzések, észrevételek szempontjából naprakészebb, mint a blog bejegyzés.Igen, ez a telepítés menete. CM13-nál arra kell figyelni, hogy a TWRP-ből a 2.8.7.0-es verzió kell/javasolt.
GAPPS-ból az OpenGAPPS-ot szoktam használni. -
ikaros13
aktív tag
Üdv!
Ha használtál már CM-et, akkor itt is csak ajánlani tudom.
Van rá official CM13. Napi OTA frissítés, stabil, gyors, stb.
Igaz, az akkut jobban eszi (ez Kernel Auditor-ral javítható valamelyest), és sokaknak a nem elégséges a vele készült képek minősége. ==> ÖsszefoglalóA másik megoldás, hogy a v20c KDZ-t teszed fel. Ebben nincs semmilyen szolgáltatós cucc, eddig mindenki aki feltette, működött tökéletesen (Telekom, Telenor, Voda, független)
App fagyasztásra pedig a Greenfy-t tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest