- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Valami kötelező 14-éves vizsgálaton vették ezt észre először (vasgyári korház), az orvos le is bszta anyát, hogy ezt miért nem lett még kiskorban észre véve, ezzel már nem tudnak mit kezdeni. Születésem óta oda jártam, ugyanahhoz a szemészhez.
Most meg egy fél éve (19 vagyok) voltam máshol (Máv rendelő), hogy legyen erről friss papíro ma suliba, is itt is azt mondták, hogy ezzel már nem lehet mit kezdeni.
Ennyire szarok lennének a miskolci orvosok?
A homályos látással nem igazán van bajom, térlátásom van, reakció időm jó (taekwondozok), nem szeretném ha ezek a "képességek" gyors ütemben romlanának.Szerk.: Most jut eszembe, a máv rendelőben ilyennel nem is találkoztak, ott csodálkozott mindenki, hogy van térlátásom.
-
Speeedfire
félisten
Én próbálkoztam már 2 igen jó látszerésznél is 3-4 évvel ezelőtt, de nem igazán javított a szemüveg. Nekem is prizmás volt, meg cilinderes.
A jobb szememre egyre gyengébben látok már, 3D filmeket se tudok velük nézni.Ami furcsa, hogy nekem gyerek koromban tényleg le volt takarva az egyik szemem. Kb 10-12 éves koromig hordtam is, de utána valami miatt már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mai nap megkaptam a jó kis 12 prizmás szemüvegem. Hogy mit? Heterofóriám van. Nem, az nem B hanem egy R betű. Magyarul...
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest