- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Hát, nagyon jól látod ... én úgy fogalmaznék adtunk a sz ...nak egy pofont, sőt kicsit visszaléptünk, mert ma otthon van, és dobál , a feleségem meg nem győzi rendszabályozni ... 2 hónap munkája 1 óra alatt semmivé lett ...

Én elhiszem, hogy neki ezt kell mondani, de azért megőrülni se kell ...
Legyen csak rendetlenség, kupleráj, abban fedezi fel az új dolgokat, majd maguk összepakolnak utána, meg ilyenek ...

Persze az evéssel, meg a többivel nem jutottunk előbbre ... de mondjuk én nem lepődtem meg ...

Köszi a bíztatást

-
sith7
félisten
Rátapintottál a lényegre, igen sajnos akaratlanul is hasonlít az ember ...
Zsófi még nem volt 2 éves /1 hónap hiányzott még/, de már mondta: Megjött a jézuska, ajándék, Zsófika ajándéka, és hasonlókAmit belinkeltél nem ismerem, de az autizmust egyelőre kizárták, amiket meg itt írnak tünetek, jelek, abból is van pár dolog, amit kapásból ki tudok zárni
- oviba , most decemberben könnyen beilleszkedett, óvónők szerint
- alvászavarai nincsenek ... sőt , jó alvó
- humor az nagyon megy, neki, úgy nevet, hogy Te is elkezdesz nevetni
- érdeklődik az új dolgok irántMondjuk dilik, berögzült szokásai vannak; de azt mondták az orvosok, melyik gyereknek nincsenek ...

-
sith7
félisten
Nagyon köszönöm Neked is a jókívánságokat, és a bíztatást, bárcsak én is ilyen tudnék lenni ...

Az a legnagyobb bajom, hogy túlságosan aggódó, lelkiző vagyok, néha már a feleségem szól rám, hogy fejezzem már be ...
, mert túlzásba viszemNem tehetek róla, nagyon szeretem a gyerekeimet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mert túlzásba viszem