- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
" ... Én pl. kizárólag olyan problémákkal szoktam összefutni, amit winen nem, vagy csak nehézkesen tudok megoldani. .... "
programok vs (linux vs win) szempontjából 4-féle felhasználó van, ha azt nézzük ki tud, és nem tud linux-ot használni szándéktól függően persze
amin területen dolgoznak, mint Te is, a Linux jobb választás, mint a win
gamerek: akik az összes game-t vagy annak nagy részét kötelező jeleggel végigtolják
koca-kockák:msn, chat, web, mail, akiknwek tök mindegy milyen os
és azok akiknek tök mindegy lenne milyen os, de a program választék (és végül is ez (is) tartja az ms-t monopol helyzetben) miatt win-t kell használjanakpld van linuxon maya, de 3dmax nincs. sztem simán fél év, mire átáll valaki, ha át bír
szóval általánosságban el lehet mondani: jó lenne, ha a win-es prog-ok meg lennének írva linux-ra is. Aki ezt ellenzi, az önző, és megnyugodhat, mert ezen nem is fog változni semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest