Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
sz.zoli25 #96 üzenetére
Van ilyen, csak keves.
En eleve csak kollegakkal, baratokkal gyujtok ra. Otthon, meloba vagy hazafele menet nem.
Ezt akkor is tudtam tartani, ha pl egy 8 oras muszakban megvolt orankent 1 szal plusz elotte es utana egy, azaz napi fel doboz.
Ha olyan helyen dolgoztam, ahol nem dohanyoztak korulottem, akkor en sem.
Jelenleg hetkozben napi 4-6 szal megy el munka kozben kollegakkal, munkaidon kivul nulla, hetvegen nulla.
Egyebkent azon vagyok, hogy letegyem teljesen.
Igazabol valahogy ugy van, hogy egeszen addig tudom tartani magam, amig tarsasag nelkul dohanyoznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready