Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #8 üzenetére
bizony
Nem is tudom hogy láttam-e másik játékot, ahol kifejezetten ajánlották a fejhallgatót, és valóban érdemes volt úgy játszani. -
RetepNyaraB
veterán
Mondjuk ennek a játéknak az audio része egy etalon lett. Nem a megírt zene révén, hanem a "hangok" és a környezet miatt. Fejhallgatóval lenyűgöző élmény és a werkfilm alapján pedig nagy gratula a csapatnak, ahogy ezt kitalálták.
Én a játékot is nagyon élveztem az új sztori megközelítés miatt, még ha gyakran monoton és idegesítő is volt a játékmenet. -
-
-
-
Miután rájöttem hogy kell küzdeni, minden percét élveztem. Ez a játék egy élmény, nagyon formabontó, a képi megvalósítás, és a mentális problémák vizuális abrázolása nagyom jól sikerült, a történet első rangú, a narráció úgyszintén. Kár, hogy aránylag rövid. Nagyon várom a folytatást.
Külön kiemelném a beszélő rúnaköveket, nagyszerű történetét mesélnek el.
-
Én végigtoltam anno. Játéknak nem volt élvezetes. Nem is tudom milyen volt. Nem mondom, hogy más ember lettem utána vagy, hogy nagyon megértettem volna ezután a pszichózisosokat vagy a bármilyen más pszichikai kórban szenvedőket. Nem éreztem mélyen át, de azért volt, amikor megérintett. Nekem mai napig ambivalensek az érzéseim a Senua-val kapcsolatban.
A Spec Ops: The Line az sokkal inkább az a fajta "nem játék - játék", ami nálam betalált. Valószínűleg a személyiségem miatt. A pszichikai betegségeket nem ismerem közelről. A saját akarat áterőltetését, amiknek a végén derülnek ki a káros következményei, annál inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Még egy játék, aminek nem tudom megjegyezni a címétHellblade: Senua's SacrificeFejlesztő: Ninja TheoryKiadó: Ninja...
- Építő/felújító topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Microsoft Excel topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest