- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimav
őstag
hagyd a francba. töröld az sms-t. neki kerül csak pénzbe...
-
padee
tag
visszaélni lehet a számmal. pl. egy másik igazolvány elkészítéséhez felhasználható.
-
Vakegérke
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszönöm az infot.
-
Edween
őstag
Tudakozóban rákérdezhetnél ki é is a szám?

Amúgy meg KK nagyon kemény hely, már tőlünk is vittek el udvarból bicajt!

-
Magnum_
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
igen, az a Télapu c. filmben volt, hogy a névjegy elolvasással automatice ő lett a mikulás...

amugy az olvasás nem tekinthető ráutaló magatartásnak sem..
bocs az offért, Lenry, töröld a csába az sms-t....
-
Lenry
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
nem hiszem, hogy bárki le tudja azt ellenőrizni, hogy elolvastam-e egy üzenetet, hisz az azonnal letöltődik a telefonra, függetlenül attól, hogy mikor óhajtom elolvasni
-
-
Lenry
félisten
itt tényleg nem nagyon jó semmire, legalábbis tőlem még azon az egy aláírásgyűjtő-íven kívül soha nem kérték. tudtommal választásoknál kell még
azt tudom, hogy Amerikában a társadalombiztosítási számmal nagyon sok mindent lehet kezdeni, de itthon szinte mindenhez valami más kell, van is annyiféle hogy hú...
(saját tárcámból kiindulva: személy igazolványszám, személyi szám, diákigazolványszám, TAJ szám, adóigazolványszám, sőt van egy oktatási azonosító számom is, ami pl az egyetemi felvételihez kellett)whiz: nincs, itthon vagyok
-
Lenry
félisten
én a politikára gyanakszok
legalábbis olyasmi dolgokhoz kell a személyi szám. másra tudtommal nem nagyon jó. esetleg az EP választásokon kellhet valakinek? (választási csalni, vagy nem tudom
)legalábbis pénzt nem hiszem, hogy bárhogy is lehet vele szerezni, úgyhogy kétlem, hogy ez lenne vele a cél
-
Egyáltalán kinek éri meg ilyent küldözgetni?

-
Dany007
veterán
Azért én kíváncsiságból bizony, hogy felhívnám. Egyrészt...
Másrészt meg ki az a barom, aki ezt beveszi? Ki az aki így elküldözgetné a személyi számát... Érdekes... Mindenesetre én lehet h félrevezetés miatt feljelenteném... Na jó, lehet h nem kapásból, de megérdemelné. -
cizoe
őstag
Hívd fel.
-
Nimrod
addikt
Titkosított szám, milyen meglepő.

-
Armahun
addikt
választás előtt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lenry
félisten
szerintetek?
(igen, ezt most azért postoltam, hogy bekerüljön az írásom az aktív topikok listájába
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB 1
- Bontatlan Nintendo Switch 2 + Mario Kart World
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest