- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Jól hallom, hogy főként szappanopera-szinkronszínészekkel töltötték föl a szinkrongárdát? Bár nem tudom, trailerben gyakran más a hang, csak hogy olcsóbb legyen, mint a véglegesben. (Pl. most A hobbit trailerében Gandalfnak egészen biztosan más a hangja, mint aki lesz.)
Igazából még se angolul, se magyarul nem láttam belőle semmit.
-
horush
addikt
Hjuj. Ha jól emlékszem, az első évadból egy részt néztem meg magyarul, mert véletlenül azt szedtem le, de azért ha jól emlékszem, az ennyire nem volt szörnyű. Ez viszont egy förtelem, lassan eljutunk odáig, hogyha egy ember monoton hangon venné fel az egész szinkron, még az is jobb lenne
Mindenesetre az új részeket nagyon várom már, még jó, hogy ma már minden kikölcsönözhető eredeti nyelven is
-
leslieke
Jómunkásember
Trónok harca - A három hatalmasság (Magyar változat)
Elég gyenge lett a szinkron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dyson V15 detect absolute
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest