- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Jól hallom, hogy főként szappanopera-szinkronszínészekkel töltötték föl a szinkrongárdát? Bár nem tudom, trailerben gyakran más a hang, csak hogy olcsóbb legyen, mint a véglegesben. (Pl. most A hobbit trailerében Gandalfnak egészen biztosan más a hangja, mint aki lesz.)
Igazából még se angolul, se magyarul nem láttam belőle semmit.
-
horush
addikt
Hjuj. Ha jól emlékszem, az első évadból egy részt néztem meg magyarul, mert véletlenül azt szedtem le, de azért ha jól emlékszem, az ennyire nem volt szörnyű. Ez viszont egy förtelem, lassan eljutunk odáig, hogyha egy ember monoton hangon venné fel az egész szinkron, még az is jobb lenne
Mindenesetre az új részeket nagyon várom már, még jó, hogy ma már minden kikölcsönözhető eredeti nyelven is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmgyűjtés
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest