Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Hát dehonnem: Hadd csorogjon csak a nyáluk, az én csajom...

-
EczkE
veterán
Fénykép? Vízuális típus vagyok.

-
gabor85
őstag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Pontosan. A sejtető ruha igen megindító

-
negyedes
addikt
En mar az ilyenen meg sem "botrankozom", megnezem hummogok egyet es megyek tovabb.

Csemike szvsz egy slkval villogni gaz, annyira noies egy auto(foleg az elozo generacio), akkor mar slr, vagy bmw, bar egyiksem karpotol a kicsi meret miatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csemike
aktív tag
A kigyúrtkopaszhurkástarkójú állat nem tekinti egyenrangú partnernek a nőjét, hanem egy olyan tárgynak, amivel villogni kell, mint az SLK Mercivel.
Csak erről van szó. Ezért kifejezetten elvárja, hogy a nő mindenét mutassa meg, amije van.
A nő meg cserébe pár ékszerért, ruháért, nyaralásért nem is bánja ezt az egészet. Mekkurvul.
-
törölt tag
Jön a hideg, jönnek a nagykabátos napok/hetek/hónapok, úgyhogy...
Egyébként érdekes, hogy ezek a típusú PH!csák kiegészítőnek mindig kopaszkigyúrthurkástarkójúállatokat használnak... Ez már lassan olyan, mint egyes "népcsoportoknál" a státuszszimbólumnak számító kilós fux a nyakban + csicsaparádé a házban. -
mexicanraven
senior tag
Én már láttam csipke melltartóban ringy*t a debreceni Tescoban. A picsája vmi széles szigetelőszalagban volt látható. Szerintem nem feltétlenül kell ehhez szétgyúrt pasi, a csaj is alsó kategóriába sorolható ha így viselkedik. Lehet úgy öltözni egy nőnek, hogy az szexi és vadító legyen, de ehhez tartozzon egy határ. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- EAFC 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy nőnek manapság amúgy is könnyű csinosan öltözni, olcsón vehet sokféle ruhát/cipőt. Nekem 47-es a lábam, sok cipőt megvennék, de a "méreteim" miatt b*szhatom!