- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Nekem már alig irkálnak. Hál'istennek...
Összesen vagy 3 ember van, akikkel rendszeresen beszélek...
Könyörgöm, ki az a hüJe liba, aki egész nap a kis kliense előtt ül, és egyszerre 20 emberrel "traccsol" (értsd csak pletykál a hüJe ribanc...)
Az ilyeneknek nincs jobb dolguk? Vagy csak simán nem értenek máshoz? -
szablya
aktív tag
válasz
Taknyoshal
üzenetére
- Mizu?
:szily has ben signed out:
-
szablya
aktív tag
Így van. Ennél csak az idegesítőbb, amikor 2-3 évvel fiatalabb sunák (csak hogy irigykedjetek
) jönnek, hogy szia, mizu, meg elkezdenek nekem ott lelkizni meg jópofizni, amikor fél éve nem beszéltünk, és még a vezetéknevét se tudom. De mintha hejjbecsudajó pajtások lennénk... Aztán meg jön a bűvös kérdés, hogy "Hogy állsz a csajokkal/ na és van barátnőd?" (csak hogy irigykedjetek
), és jön, hogy küldjem el a csába, hogy "Figyelj csajszi, ha én csak szni akarnék, már hétszer átmentem volna rajtad, de nem akarok, szóval rajzolj egy nagy piros X-et a homlokodra!" 
-
szablya
aktív tag
válasz
Taknyoshal
üzenetére
Én így szoktam: "Sze bocs h zavarlak"

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- PS5 fat konzol
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ilyeneknek nincs jobb dolguk? Vagy csak simán nem értenek máshoz?
) jönnek, hogy szia, mizu, meg elkezdenek nekem ott lelkizni meg jópofizni, amikor fél éve nem beszéltünk, és még a vezetéknevét se tudom. De mintha hejjbecsudajó pajtások lennénk... Aztán meg jön a bűvös kérdés, hogy "Hogy állsz a csajokkal/ na és van barátnőd?" (csak hogy irigykedjetek