Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

baluka26 poénja és koxx ráadáspoénja nagyot ütött :C :D :R

moha21: a B6 segíti a felszívódását a Magnéziumnak, úgy tudom azé van együtt.

• proof88

addikt

Tudom, hogy nem ide tartozik az én esetem, de szóba jött a magneB6.
    Szóval egyrészt én is ajánlom hogy több vizet igyál. Mostanság én is iszok 2x másfél litert naponta. Reggeltől estig folyamatosan, apránként, elfogy az. :) Ráadásul hozzá lehet szokni és én már hiányolom a vizet ha nem kortyoltam több mint 15 perce. :D
    Szóval a téma: nekem annyi van a szívemmel, hogy néha van egy extra ütés, és én ezt érezni szoktam, mert olyan mintha nagyobbat dobbanna a szívem olyankor vagy nem tom, kicsit ijesztő, de ennyi. Elmentem kardiológushoz, és ultrahang alapján azt mondta hogy az egyik billentyűm nem zár tökéletesen, azaz visszaereszt, amiatt szoktam néha ezt érezni, de ne aggódjak, mert 100 évig élhetek vele és sok embernek van ilyen. Egyébként terhelés, sport közben nem szokott előjönni, hanem nyugalmi helyzetben, pl otthon vagy előadáson ülve. És a magneB6 úgy kapcsolódik ide, hogy nekem régen egy nyáron azt javasolta a háziorvos, mert mondtam hogy hajnalban arra ébredek fel h begörcsölt a lábam. Szóval én régen szedtem a magneB6-ot egy ideig, de aztán abbahagytam. És utólag megfigyeltem hogy ha rendszeresen szedem a magne B6-ot, akkor ez az extra ütés, az eltűnik. És most nagyon itt van megint a szezonja, hogy szedjem, mert meleg van, sokat izzadok, sok ásványi anyagot veszít ilyenkor a szervezet, a magnézium hiánynak meg elég rossz tünete az izomgörcs, főleg h arra riadok h iszonyatosan görcsbe állt a lábam. Szóval próbáld ki, de lehet h kérhetnél a háziorvostól beutalót kardiológiára vagy akárhova, ahol tisztességesebben is megvizsgálnak. És tényleg igyál sokat, mert a dehidratáltság nagyon szar. De ne cukros üdítőket meg ilyesmiket igyál, hanem szénsavmentes ásványvizeket. A legolcsóbb is jó, csak vedeljed, pumpáljad. Akkor jó a hidratáltságod, ha a (sry a fogalmazásért) a pisid kb teljesen színtelen, és szagtalan. :D És ez tök jó érzés. Ráadásul ha folyamatosan iszol lefekvésig, akkor reggel könnyebb felkelni, mert jobban érzed h wc-re kell menned. :D Tehát nehezebb elaludni is. :D :D Amúgy én azt is észrevettem h ha rendesen folyamatosan sokat iszok, úgy izzadok nyáron mint állat, de legalább a hűtés király. :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés