Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz twollah1976 #2 üzenetére
ezek viszonylag frissek
"a másik tiszta szőr, ismeretlen okokból"egyébként ha valakinek, akkor a macskának jót tett a költözés. 5 éve van meg, pár hónaposan találtuk a társasház udvarán, felvittem és következő 4 és fél évet kis megszakításokkal ugyanabban a 43 négyzetméteres lakásban töltötte, rendes agorafóbiája lett, néha levittem az udvarra, akkor felugrott a legközelebbi ablakba és befelé bámult
azt nem szerettem volna, hogy a házban is szobamacska legyen, de féltem, hogy ha egyszerűen kirakom, akkor eltűnik vagy baja lesz. végül az lett a megoldás, hogy amikor otthon voltunk és jó idő volt, akkor mindig nyitva volt a teraszajtó, és így a saját kíváncsisága vitte szép lassan ki az udvarra. ma már ott tartunk, hogy alig lehet behozni (mert alapvetően továbbra is benn lakik), és már kintről és bentről is ki tudja nyitni a szúnyoghálóajtót ha ki vagy be szeretne menni (sajnos nem csukja vissza maga után )
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest