Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz AxBattler #14 üzenetére
köszönjük
A cirkót eltakaró harmonikaajtót milyen sínrendszerrel oldottad meg?
Bifold Laguna volt a rendszer neve, de úgy látom, hogy már nem forgalmazzák, legalábbis a bolt oldalán, ahonnan vettem, nem találom, helyette ezek vannak
baloldalt tudsz választani, a név mögötti szám a rendszer terhelhetőségét jelzi kilóban, tehát az Ekofold 20 az 20kg-s ajtólapokat bír el oldalanként, összesen.amikor én vettem még csak háromféle volt, az első legkönnyebb csak a fal felőli sarokpontján támaszkodik, a felső sín csak vezeti az ajtót, a nagyobb teherbírásúak esetén már a felső sínről függeszkedik az ajtó, meg talán alsó sín is van.
én végül ezt a legkönnyebbet vettem, bár voltak kétségeim, hogy mennyire lesz stabil meg tartós, és nem kellett volna az erősebbet venni, de egyelőre úgy tűnik bírja.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest