- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Azért a Budaörsi Auchanban sűrűn megfordulok és nem 1x olyan dolgok is ott voltak a blokkon amit vagy eleve nem is vettem vagy pedig ha vettem is akkor a tételszám nem stimmelt például 1db üdítő helyett 4db, túró rudi 2helyett 3 stb...Máskor az akciós 1190 forintos dobozos 5lityis 100%-os almalevet 1490-ért húzta le a pénztáros csaj (ez persze nem az ő hibája volt).Mikor szóvá tettem az ügyfélszolgálatos csajnál kapásból utánaellenőrzés nélkül le akart szerelni valami falmelléki dumával.Odébb léptem két lépést hoztam egy aktuális reklámújságot a bejárattól és az orra alá nyomtam.Nagy fintorogva jóváírta.Nem vág földhöz az a 300forint de ha egy nap csak 100 embert csapnak be (és itt most nem is mondtam nagy számot) így akkor az már elég jó kis lóvé ...
Nem is értem, hogy bírják cérnával a pénztárosok.Amit némelyik paraszt vevő megenged magának az ilyen dolgokból kifolyólag... a másik oldalról meg a vezetőség stresszeli őket.Jó kis meló... -
mephi666
nagyúr
teszkóban tuti... írtam már valahova, hogy 1 ismerősömet megszívatták teszkós diákmeló alatt, mert nem számoltatta át a kasszát nyitáskor és lett 10ezer hiánya a végén...
pár napig ingyen melózhatott és jóeséllyel az előtte levő dolgozó lopott a kasszából, vagy cseszte el... a srác nem volt hülye, tudott számolni normálisan és amennyire ismertem, becsületes volt munkában/magánéletben is...
mi még anno falun egyik kocsmában jártunk úgy, hogy haverom kért 2 vodkát, én meg lefotóztam a pultos csajszit, amikor töltötte
haverom 5ezressel fizetett és 10ből kapott vissza...
nem nagyon szólt érte, mert elég rendesen le volt égve... (jah és tudtuk, hogy ezért a csajszit semmi kár nem fogja érni...)
-
mephi666
nagyúr
nekem 1 olyan eset volt, amikor jobban jártam: 1.5éve vettem lakást és újítottam fel... baumaxxban elég sok dolgot vettünk és kivételesen nem is számolgattam, mert "ami kell, az úgyis kell!"... csomó aljzatot vettem, vezetékeket, kábelcsatornát, lámpákat a folyosóra, hogy ugyanolyan legyen mindenhol... fürdőbe és konyhapult fölé fénycsövet, stb... diszperzitről, ecsetekről, festőhengerről meg ilyenekről nem is beszélve... polcoknál azért figyeltünk az árakra, mert megvolt, hogy miért mennyit vagyok hajlandó adni és nem akartam azért túlköltekezni... na, megvettük-kifizettük és otthon tűnt csak fel, hogy 2db fénycsöves lámpa helyett csak 1et számláztak ki... azért nem mentünk vissza panaszkodni... bizonyos % leírható a termékekből leltárhiánykor és a cégek kalkulálnak is vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest