Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nekem 1 olyan eset volt, amikor jobban jártam: 1.5éve vettem lakást és újítottam fel... baumaxxban elég sok dolgot vettünk és kivételesen nem is számolgattam, mert "ami kell, az úgyis kell!"... csomó aljzatot vettem, vezetékeket, kábelcsatornát, lámpákat a folyosóra, hogy ugyanolyan legyen mindenhol... fürdőbe és konyhapult fölé fénycsövet, stb... diszperzitről, ecsetekről, festőhengerről meg ilyenekről nem is beszélve... polcoknál azért figyeltünk az árakra, mert megvolt, hogy miért mennyit vagyok hajlandó adni és nem akartam azért túlköltekezni... na, megvettük-kifizettük és otthon tűnt csak fel, hogy 2db fénycsöves lámpa helyett csak 1et számláztak ki... azért nem mentünk vissza panaszkodni... bizonyos % leírható a termékekből leltárhiánykor és a cégek kalkulálnak is vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest