- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
#11302912 #136 üzenetére
Elolvasod a tesztet, aztan homlok egyenest ellene mesz, csakmert te azt HISZED, hogy mindent jobban tudsz mindenkinel.
Attól, hogy te azt hiszed, hogy én azt hiszem, hogy mindent jobban tudok mindenkinél még sajnos nem lesz igaz és így az ebből kigörgetett konklúzió sem lesz valós.
Ha te személyes harcodnak veszel egy gép védelmét, szíved joga, hidd el, rengeteg ilyennel találkozom. Minél nagyobb a tét (legyen az anyagi vagy bármilyen más érték az életből) annál erősebb lesz az önigazolás és annál nehezebb feldolgozni és megérteni a másik álláspontját és pozícióját ahonnan ezt mondja és amiért ezt mondja. Nekem is volt ilyen korszakom, de így fejlődik a jellem (vettem én is gémer gépet anno sok pénzért, 4 évvel később mikor eladtam sírva csuktam az ajtót a vevő után). Ha pedig tényleg nagyobb merítésnek gondolod a te tapasztalatidat, mint azét aki tucat ilyet küldött már át ilyenből a kezei között mindenféle kiadásban úgy, hogy már akkor ezt nyomogatta, mikor még hír szinten sem volt róla kb. semmi a neten akkor nem tudok mit tenni, visszakúszok a sötétbe és töltöm tovább szomorkás életem.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk járt a nagy kínai márka 15,6 hüvelykes multimédiás notebookja, ami a játékoktól sem jön zavarba.
- ThinkPad P1 Gen4i 16" 4K érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5490 Intel Core i5-8350U
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- 81 Eladó Hp 250 g7 i5 8 gen laptop FHD 256SSD 16GB RAM Zsír új akkuval a képek szerinti állapotban
- 80 Eladó Dell Inspiron 3593 15.6" FullHD laptop, Intel Core i7-1065G7, 8GB, 512GB SSD Új Akkuval!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest