Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamhun94
tag
Ha egyet villan, akkor tuti nem fogja látni a telefon, valahogy ki kéne varázsolni belőle a sok villogást. Esetleg még hosszabb ideig nyomni, hogy kikapcsoljon, majd újra be. De más ötletem sajnos nincs.
-
Gery1987
őstag
Elvileg újat rakott bele. Órással ráadásul. Az óra megy de a BT nem akar menni a telefon se veszi észre. Nem értem a dolgot.
-
adamhun94
tag
válasz
Gery1987 #221 üzenetére
Szia,
nekem akkor volt ilyen, amikor az elem már merülőben volt, így nem engedte, hogy bekapcsoljam a bluetooth-t. Duracell elemet raktam bele, utána egyből működött faszán. Ezután 5 hónapig ment gond nélkül.Sajnos az app nem annyira fasza, hogy időben jelezzen, hogy merül az óra, sőt nekem sosem jelzett, csak kezdetben, korábbi firmware-el.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Adott eme óra. Váltottam egy másikra és tovább adtam. Az új tulaj sehogysem tudja a telefonjával párosítani. Friss elem ment bele. Nálam működött. A telefon egy Samsung Galaxy A7 2018. A BT szabvány támogatott. Az óra nem viselkedik jól mert nem akar a BT bekapcsolni rajta a leírás alapján. Állandóan csak 1et villant a kis led rajta. Nincs a sok gyors villogás.
Szerintetek? Mi lehet a megoldás?
-
agressor12
senior tag
válasz
FragMaster #219 üzenetére
Elem kicserélve,én is erre gyanakodtam.
Bluetooth eszközökből az óra eltávolítva,leírás szerint.
Sajnos így sem látja.Pedig telefonon a bluetooth keresésnél látszik. -
FragMaster
addikt
válasz
agressor12 #218 üzenetére
Nálam ilyet akkor csinált, ha túl gyenge volt már az elem.
Esetleg próbáld meg letörölni a telefon ismert bluetooth eszközei közül az órát, kerestesd újra és ezután a gb-nek látnia kell. Legalább is ez már segített nekem. -
agressor12
senior tag
válasz
FragMaster #217 üzenetére
Sajnos azzal nem sikerült párosítanom,nem látja az órát!
-
FragMaster
addikt
válasz
agressor12 #216 üzenetére
Gadgetbridge-et próbáltad? Azzal is be tudod állítani az időt.
-
agressor12
senior tag
Gyakorlatilag másfél hónapja használhatatlan az órám,mert nem megy az app Android 10-en.Semmi reakció a fejlesztőktől..
Ez asztán a support! -
gabe_
őstag
válasz
agressor12 #213 üzenetére
A play áruházban jelezni kell a fejlesztőnek
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Valaki talált már valami megoldást,hogy android 10-en fusson az app?
Sajnos nem indul el,mióta a telefonon frissűlt a rendszer. -
adamhun94
tag
Nálam olyan van, hogy app azt mutatja, hogy kapcsolódva, de valójában mégse, mert a elem töltöttséget sem jelzi. Kell egy force close az appra, és utána megint megy egy darabig.
Remélem csak azért jött elő mert régi a mobil és kevés a ram. Ma vettem egy újat, így indul a teszt.
Más: szétszedtem a napokban az órát, és meglepődtem, hogy magán az eszközön van további 2 nyomógomb
Próbáltam nyomkodni őket, de nem történt semmi. Google nem adott ki ilyesmi találatot, pedig reménykedtem, hogy valaki ügyködött már a dologgal kapcsolatban.
-
RBJ
addikt
Elem csere megvolt. Probléma ugyanaz. Gondolkodtam app látja, mutatja mégse kapcsolódik.
Így gondolva egyet a telefon bluetooth kapcsolatnál löktem le a kapcsolatot majd újra és voalla kész. -
keszo
őstag
válasz
agressor12 #206 üzenetére
igaz
-
RBJ
addikt
válasz
agressor12 #206 üzenetére
2 hetes elem. Igaz kik es.
Úton van már valami márkás úgyis.
-
RBJ
addikt
Nekem is elkezdett hülyéskedni. Hiába látja az app mégse tud csatlakozni az órához.
-
keszo
őstag
Sziasztok
Segítenétek.
Az appban nem tudom beállítani, hogy az időjárást is mutassa. -
Degeczi
nagyúr
Pár hónapja nem használtam már az órát, és látom, márciusban több új verzió is kijött az Androidos alkalmazásából, gondoltam hát itt az idő egy újabb próbára. Ebben a változó világban szép dolog az állandóság, ez még mindig ugyanolyan: a tegnap esti alvás kezdetét másfél-, az ébredést háromnegyed órával tette későbbre a ténylegesnél... Ismét vissza a MiBand2.
-
stigma
addikt
Hali igen rosszul írtam, mint általában szoktam ha gyorsan szeretnék fogalmazni.
Idő beállítását megtaláltam, és igen az általad írt Calibration néven fut.
Délután 3-at mutatott az óra, rányomtam a kalibárlásra beírtam hogy 19:20:00 és kb 2 percet pörgött előre a mutató és ennyi volt...Ezt úgy oldottam meg hogy kb az óra által mutatott idő + 1 órát állítottam be jó párszor és így nagyjából be tudtam állítani a pontos időt...igaz nem mindig sikerült.
Ilyesmi volt már valakinek?
-
RBJ
addikt
Megnézetem a play en az appot, hát nem tűnt el a lenovo alkalmazás.
Gadgetbridge nekem olyan szétszórtnak tűnik. Elsőre nem fekszik. -
stigma
addikt
Szasiztok valakinek van ötlete arra hogy a pontos időt ha a calibration-el nem tudmo beállytani akkor hogyan csináljam?
Páromnak 1,5 hete vettem az órát, 2 napot ment, majd picit késett, próblta beállítani a pontos időt de lehalt minden.
Vettem Varta elemet, kicseréltem, Lenovo Wathc appal összelőttem, ls próbáltam kalibrálni de sajnos nem jó mert egyet pörög a másodperc mutató majd folytatja onnan ahonnan kezdte...Ezenkívül messenger,t face-t próbáltam értesítéseknél rezed, illetve hívásnál is,...csak épp a pontos időt nem mutatja ami a lényeg.
fiwmware-ben a legújabb 0.4.0 van fenn.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
agressor12 #193 üzenetére
Nem kizárt, legközelebb meglesem a gyártási dátumot is. Valószínű Duracellt kap, hátha.
-
agressor12
senior tag
válasz
kriszpontaz #191 üzenetére
Első elem ,nekem is hónapokig ment,most a második van benne Aug- óta.
Lehet amit vettél az is már 3 éve állt a boltban. -
Gery1987
őstag
válasz
kriszpontaz #191 üzenetére
Nekem az első elemmel elment 4 hónap majd még 1 hetet sima óraként. Most Maxell van benne de telefoncsere óta nem lőttem össze telefonnal. Hétvégén megteszem.
-
kriszpontaz
veterán
Üdv! Ti hogy álltok az elemcserékkel?
Nekem eddig 2 alkalommal kellett cserélnem, az első gyári elem kb. 1 hónapot bírt.
A második Panasonic elem lemerült 2 hét alatt hívásértesítések mellett, és az óra a bluetooth részt nem volt hajlandó bekapcsolni.
Megint cseréltem elemet, már nem aktiváltam értesítést, hogy meglessem meddig bírja. Nos, 2 hét alatt lemerült megint, megint nem kapcsolja be a bluetooth-t, csak sima óraként megy.
Legalább 2-3 hónap működést vártam volna el értesítések nélkül, úgy, hogy kapcsolódni is tudjak hozzá, de ez kiábrándító. -
FragMaster
addikt
válasz
szimeonov #189 üzenetére
Ránéztem, szimpatikus eddig. Értesítések jönnek mindenről rendesen, ebben már jobb a Lenovo appjánál. Úgyis még fejlesztik erre az órára további funkciók hozzáadásával később, gondolom.
Amit viszont észrevettem, hogy ha távol kerültem a telefontól és lekapcsolódik, akkor valamiért nem csatlakozik újra automatikusan, ha újra hatótávban vagyok, pedig be van kapcsolva a funkció. -
szimeonov
tag
válasz
FragMaster #188 üzenetére
Nem találtam benne ilyet.
Ezek a funkciók vannak benne:
-Kalibrálás
-Ébresztő
-Értesítések kezelése teljes mértékben testre szabható
-Beállításokban van időszinkronizálásIgen az aktivitások (lépésszámláló és alvásfigyelés) nincs implementálva.
Mivel githubon fent van a forrás, ezért megnézegettem:
-nincs benne internet elérés jogosultság, azaz nem kommunikál senkivel, így teljesen biztonságos
-sikerült beütnöm, hogy az aktivitások menüpont megjelenjen és be is jön, csak üres
Ha sikerülne a napi lépés szinkronhoz szükséges bt karakterisztikát kiderítenem és beütnöm akkor boldog lennék, mert akkor teljes egészében kiváltaná a Lenovo appját. -
szimeonov
tag
Hát lehet, hogy a Google dobta ki a store-ból, minden oka megvolt rá.
Nekem nem nagyon van kedvem azt az apk-t felrakni, jelenleg tesztelés alatt van a Gadgetbridge. -
Degeczi
nagyúr
válasz
agressor12 #183 üzenetére
Tényleg... kicsit erős önkritika a Lenovo részéről...
De hátha vmi más alkalmazást raktak össze, ami végre jól értelmezné az alvásadatokat, amik nálam teljesen használhatatlanok voltak. Mivel nemrég még a csuklóm is viszketni kezdett a (hipoallergén, persze) szíj alatt visszatértem a MiBand2-höz, a Lenovo alkalmazást le is szedtem a telefonról - és így már ha ismét lenne kedvem kipróbálni egyszer se tudnám visszarakni amíg nem hozzák helyre (az Apkmirror vagy Apkmonk oldalán sem látom, bár nem tudom, korábban fönn volt-e ott) -
agressor12
senior tag
Eltünt az app a Play store-ból?
-
Sziasztok.
Eléggé elkeseredtem a kezdeti poblémák után, (nem rezeg, nem kapcsolódik) de az elemcsere sokat dobott az én helyzetemen, így már használható, bár számomra kompromisszumos.
A gyári sw elég gagyi, közel nem egy MI Band 2 szint.
Bízom benne, hogy megoldják ugyan úgy a hozzáadható appokat mint a már említett MI Fit-nél. -
bbubby00
őstag
válasz
FragMaster #178 üzenetére
Nekem elem csere utan nem volt gondom a 4.0val sem.
-
FragMaster
addikt
Olvasva a gondokat az új firmware-rel nem telepítettem a felkínált frissítést, maradt 0.2.0. Eddig minden működik, azonnal visszakapcsolódik, ha lekapcsolt, mert pl túl messzire került a telefontól. Működik minden, pontos az óra is. Annyi, hogy ezen a verzión még nincs alvásfigyelés, de szerintem ez egy élhető kompromisszum, amíg meg nem csinálják rendesen.
Majd meglátom mit művel gyengülő elem esetén, mert júniusi gyártmány és ugye folyamatosan járt a dobozában addig is, szóval hamarosan elvileg merülnie kell. -
RBJ
addikt
Hát ez az óra beállítás sokaknak bekavar az biztos. a google play nél a szoftverénél majd mindenki csak rosszat óbégat, hogy nem tudja beállítani az időt.
Más, mindenkinek hibátlan eddig a műküdése?
Sok helyen olvasva sokan panaszkodnak, hogy egy idő után elveszti végleg a kapcsolatot a telefonnal.
Ma rám ijesztett rendesen. Nekem se akarta látni végül újratelepítés óra reset meggyógyította. -
bbubby00
őstag
Én nem tudom... Minden termékem vásárlása előtt elolvasok LEGALÁBB egy tesztet róla.
Így mikor megjött, egyértelmű volt, h is kell beállítani az órát...
Mind1, ne szapuljuk egymást, nem vagyunk egyformák. Mostmár érti mindenki és ez a lényeg. -
atee_13
őstag
-
Degeczi
nagyúr
Vagyis a "mutatók állását kell beírni" még nem volt világos mit jelent, de az, h "le kell olvasnod az órát és azt beírni amit mutat" már igen?
Aligha... egyszerűen átsiklottál ezen, és a figyelmetlenséged (senki nem hülyézett) palástolandó magyarázat, h mert nem volt érthető. -
atee_13
őstag
válasz
dingdongkng #167 üzenetére
Végre egy olyan válasz ami értelmesen segít is. Köszi akkor majd így próbálom.
-
dingdongkng
tag
Rosszul csinálod, ezzel én is szívtam. Mint ahogy a kollega is emliítette, nem azt kell beírni az appba, hogy hány óra, van. (Ezt az infót a telefonodról fogja behúzni). Ez egy kalibrációs fázis, le kell olvasnod az órát (ami akkor éppen áll), és azt az értéket beírni amit éppen mutat. Az a segédábra azért van, hogy segítsen jól leolvasni az órát. Ha a segédábrán, és a fizikai órán, ugyanazt mutatja az óra, akkor jól csináltad.
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Elemcsere megoldotta a csatlakozási problémát. Viszont az isőt az istennek nem tudom beállítani
Az appan beállítom a mutatókat ott jól is mutat a vizuális megjelenítés, de az órán teker kb 5 percet a pontatlan időn és annyi volt.
Próbáltam többször, bontottam kapcsolatot újra csatlakoztattam, de tök ugyan az mindig megőrít
Mit kell vele kezdeni, hogy a pontos időt mutassa?
-
nagyferencv
csendes tag
Érdeklődnék az aktív használóknál, hogy hívás esetén egyből, vagy csak 2-3 másodperc múlva rezeg?
(visszaolvasva nem találtam rá infót)
Átmenetileg használok egy MI2-t, az most egy új appal egyszerre kezd el rezegni a telefonnal.
KöszönettelF
-
kovjoe
aktív tag
válasz
dingdongkng #152 üzenetére
Azért az elég durván hangzik
, tekintve, hogy emlékeim szerint mintha a lenovo japán óraszerkezetet vizionált volna a termékkel kapcsolatban
.
-
bbubby00
őstag
válasz
dingdongkng #156 üzenetére
En hasznaltam egy hetig, aztan beraktam az oratartoba a tobbi koze. Most masik van napi hasznalosnak. Majd visszaveszem egy het tesztuzemre.
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
dingdongkng #154 üzenetére
És beázás sem érhette? Nem vmi komoly a szigetelése.
-
dingdongkng
tag
-
bbubby00
őstag
válasz
dingdongkng #152 üzenetére
Elemcsere, reset minden megvolt?
-
dingdongkng
tag
Lehet hogy ezt már valaki leírta ide (bocsi, most nem volt annyi időm átolvasni), de ami megfontolandó, hogy 2 ilyen óráról tudok (az egyik az enyém volt), és 6 hónapon belül mindkettő úgy döntött, hogy nem működik tova. Aki esetleg ilyenen gondolkodik annak kicsit buyer beware.
Nem mintha amúgy, így sem drága az óra, de úgy fest ezek nem tartanak örökké...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
bbubby00 #149 üzenetére
Vibert mivel küldeted? A gyári app nem ismeri.
Sajnos nem: nálam teljesen általános, h az alvás elejéből lecsap 3 órát még akkor is, ha nem keltem föl hajnalban WC-re kimenni. Hetente 1-2 napon ha nagyjából jól jelzi az alváskezdetet (a vég általában elfogadható). Ugyanitt a Miband2 teljesen jól mért, havonta ha 1-2 napot rontott el.
Valszeg nem biciklizel: a munkábajárás során (>13 km) ezernél is több fals lépést is beregisztrál... (a MiBand2 ugyanezen az úton csak max pár lépést jelzett.
Jó hardver, összecsapott szoftver, amivel szerencse kell, h nálad az elfogadható kategórián belül legyen.
-
bbubby00
őstag
-
Degeczi
nagyúr
Elemgondnál (ami bármelyik kínai óránál könnyen előfordul) sokkal bosszantóbb, h a feladatára nem lehet jól használni: gyakorlatilag csak bejövő hívásról és SMS-ről tud értesíteni, már emailről vagy Viberről sem, az alvásfigyelése, lépésszámlálása pedig még játéknak is vicc
Egy minimalista design-ú karóra, de nem "okosóra" sajnos.
-
atee_13
őstag
Hogy a bánatban lehet csatlakoztatni ezt a sz@art? GPS meg bt megy már csatlakozott verziót frissített az időt hiába állítom be az apban nem mozdul az órán. Megpróbáltam megint most meg már nem is látja az órát. Kiidegel már a beüzemelés is, pedig nem is az enyém.
-
bbubby00
őstag
válasz
agressor12 #131 üzenetére
Adok neki egy utolso eselyt akkor.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
bbubby00 #124 üzenetére
Jut eszembe, mintha külföldi fórumon is írta volna vki ezt. De remélhetőleg valóban nem jön elő ismét. Firmware gondolom legfrissebb az órán? Esetleg nem az volt frissítve éppen? Mert úgy rémik, a külföldi fórumon arról volt szó, h fw frissítés után tűnt el az óra, és reset után lett ismét használható.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
bbubby00 #118 üzenetére
Majd látod idővel, a te alvási jellemzőidhez (karmozgás jellege) mennyire illeszkedik. Nekem sajnos csak hetente egyszer-kétszer képes jól eltalálni az alvás kezdetét ill. végét: ez így számomra használhatatlan funkció.
Elvileg kellene a kimászkálást is regisztrálnia, de a wake-ups nálad is 0, nálam sem volt még ott sosem valós érték (mondjuk a MiBand gyári szoftverével sem, csak másik alkalmazással)
A mélyalvás így hihető, az 20-25%-nál nem lehet több (persze a karmozgás nincs is teljesen szoros összefüggésben az alvás mélységével, csak durva saccolást ad - de a semminél jobbat, mert nyugtalan éjjel csökkenést mutat) -
bbubby00
őstag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
bbubby00 #114 üzenetére
A gyári specifikáció 5 ATM, ami komolytalan, mert egyszerű pattintott a hátlapja (és ilyen védelemhez csavaros hátlap kellene), de mivel van tömítése, és csak egyetlen egyszerű nyomógomb van rajta, a zuhanyozást és fürdést bírnia kell - amíg nem volt még megbontva elemcseréhez. Utána már az összeszerelésen is múlik a tömítettség.
-
bbubby00
őstag
Mennyire vízálló a cucc? Fürdeni lehet benne?
-
bbubby00
őstag
Megjött az óra. Eddig 4órát használtam, minden megy rajta úgy, ahogy le van írva. 5000Ft-ot megér napi használatra. Dolgozni nem cipelem magammal a drágább óráim. Könnyű és kényelmes. Értesítések jönnek.
Asszonynak rendeltem egy MiBand3-t. Majd ráadom ezt is, használja pár napig egyszerre és leírom az észrevételt. -
Degeczi
nagyúr
válasz
agressor12 #111 üzenetére
Értesítésekre egy olyan óra, amihez csak néhány fix és itthon el sem terjedt alkalmazás válaszható ki értesítés-forrásként?
Még emailre sem tud jelezni, nemhogy más eseményekre...
Én pont azzal békéltem meg, h jó, úgyis már inkább zavar a MiBand amikor épp sok Viber üzenetváltás van, emailt is majd inkább telefonon figyelek, rendben - de legalább nagyjából lássam a napi alvásmennyiséget és a mászkálást: hát nem, ez nálam arra is teljesen alkalmatlan ilyen szoftverrel (pl. ma is úgy véli, h már 5:45-kor fölkeltem, noha valójában csak 2 órával később. A héten egyetlen nap volt, amikor pár percen belül jól saccolta az elalvás kezdetét és végét...)
A MiBand is ugyanúgy a mozgásérzékelő alapján saccolja az alvást, bár van "pulzusméréssel pontosítás" opciója, azt nem veszi komolyan, mert ha az asztalon hagyom, akkor is képes alvást jelezni... De folyamatosan viselve azzal nincs gond.
Ha a Lenovo nem akar vele foglalkozni, energiát ölni a szoftverbe, legalább adnának ki információt, API-t, hogy jelenhessenek meg külső alkalmazások úgy, mint a MiBandhez is.
-
Degeczi
nagyúr
OK, de itt nem az igények túlzóak, mert a MiBand megmutatta, h filléres hardverrel is lehet korrekt módon saccolni ezeket az adatokat. Nem pontosan persze, komolyan venni a Xiaomi karperecét sem lehet - de az nagyjából elfogadható, használható szinten mutat valamit az alváshosszról és a lépésekről. A Lenovo Watch 9 azonban ettől nagyon távol áll.
Ez főként a szoftveren múlik (hiszen egy karperec/óra gyakorlatilag csak naplózza a mozgásszenzor jeleit, és a telefonon futó alkalmazás értékeli ki azokat) - és sajnos a Lenovo ezt hanyagolta el nagyon.
-
-
RBJ
addikt
Marad akkor csak szimplán telón állíthat óra címszó.
-
Degeczi
nagyúr
Igen, MiBand2-höz képest is jellemzően 10-20%-al
mérsaccol kevesebb lépést normál esetben, ami még akár rendben is lehetne - azonban pl. biciklizés közben folyamatosan fals lépéseket regisztrál (egy 10 km-es úton akár 700-nál is többet...) míg a MiBand2 ugyanott nem tévesztett, max. szó szerint néhányat.Az alvásfigyelése pedig nekem gyakorlatilag használhatatlan: gyakran 1-1.5 óra késéssel regisztrálja az elalvást (de néha akár 3-4 órát is lecsap, ha fölkeltem éjjel pár percre. Néha viszont ugyanez nem zavarja meg), ritkábban, de olykor hasonló mértékben elsietve az ébredést.
A MiBand2 ugyanezeket a helyzeteket sosem tévesztette így el, ott csak a mélyalvás időtartama volt röhejesen sok (egy teljes alvásnak max. a 20-25%-a mély, a MiBand2 viszont vidáman írt 3-4 órás mély szakaszt is 7 órás teljes alvásokra)Nem voltak nagy elvárásaim, de ennél azért jobbra számítottam.
-
kovjoe
aktív tag
Szerintem is jó választás, egy fekete fém szíjjal kifejezetten elegáns. A mi band 3-hoz viszonyítva nem csak alvásban, lépésben is mást mér (a pulzusról nem is szólva
) egy napig teszteltem együtt a kettőt, és elég jelentős (10 %-nál nagyobb) volt az eltérés a mért adatok között.
-
Degeczi
nagyúr
App kérdése mert maga az óra csak érzékelő, a kiértékelés nem azon történik.
A MiBand is mást "mér" (a saccol sokkal helytállóbb) a különböző programokkal. Pl. a gyári MiFit alkalmazás rendre nem vette észre ha éjjel pár percre fölkeltem, míg az orosz MiBand Master igen. Úgy tűnik, a Lenovo sem, ill. az is megtörtént, h egyszerűen nullázta a mozgást megelőző alvást, és mondjuk azt jelzi ki reggel 7-kor, h csak 4 órát aludtam - mert 3-kor kimentem WC-re... De akár enélkül is képes hajnali 3-kor, 4-kor kezdődő alvást jelezni az éjfél előtti lefekvés ellenére... Sokkal pontatlanabb, mint a Xiaomi megoldása, és ezt az alkalmazásban korrigálni sem lehet (bár export híján úgysincs semmi szerepe), ill. másik app sem ismeri.Ébresztéshez természetesen nem kell BT kapcsolat, de valóban megbízhatatlan funkció az is. Nálam is volt már, h működött, máskor meg nem (mivel megbízhatatlan, mással is beállítottam ébresztést, már fölébredtem, tehát nem arról van szó, h az amúgy igen gyenge rezgést ne vettem volna észre)
-
-
RBJ
addikt
Amúgy meg tényleg sima óraként is kiváló. Ennyi pénzért nincs ilyen.
Mivel sok a sportos órám, jól jött egy visszafogott, elegáns dolog.
Ébresztés, riasztáshoz telefonos kapcsolat szükséges?
Vagy tudja magától mint a mi band?
Direkt ma reggel beállítottam az órám ébresztésre semmi nem volt.
Érdekes más mér a mi band és a lenovo az alvásra. -
Új hozzászólás Aktív témák
lo A PC-s területen népszerű gyártó a viselhető eszközök egyre bővülő piacán is szerencsét próbál hibrid órájával.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest