Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz Haliboy #2550 üzenetére
Nekem Andreából ez volt fent a MIUI előtt: andrea_d86-lenovos750-4.2.2-140520
A Play mostanában b@szaxik, ez nem rom függő szerintem. Többször volt olyan, hogy egy letöltésre azt írta hogy képtelen rá, aztán ráböktem párszor és egyszercsak simán megcsinálta.A MIUI-ról annyit, hogy úgy néz ki össze fog jönni, a legutóbbi amit összekanalaztam az már jó. Nem merül, minden megy rajta. Van benne egy app, nevezetesen a Viper4Android, ami a zenei hangzáskép javításáért felel. Kibányásztam belőle, ha valakinek van kedve, érdemes tenni vele egy próbát, csodát tesz az amúgy lapos és erőtlen hangképpel.
Mégegy fontos előnye kimaradt a miuinak, hogy az SDcard és a Phone storage meghajtókat lehet cserélgetni egy kapcsolóval, nem kell kínlódni a vold.fstab-al. Ha valakit érdekel a partició összevonás, kipróbálom hogy megy-e azzal is.
Pár napig még tesztelem, aztán küldök róla pár screenshotot kijelzőidőről, akkuról stb, és felrakom valahova.
Kibogarásztam hogy lehet "Miui lite"-ot csinálni belőle, azaz milyen komponenseket lehet fagyasztani/törölni ahhoz, hogy egy alap droid szintjén stabilan működjön.SanyiSay - nézegesd a Lewát, én összehozom a Miuit, és utána cseréljünk
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Haliboy
csendes tag
válasz Blizzardking #2551 üzenetére
Köszi. én a andrea_d86-lenovos750-4.2.2-140709 használom (tesztelem) most. Lehet igazad van ezzel a play dologgal, mert most nem csinálja a műbalhét. Bár nálam más volt a jelenség, pár letöltés után nem hozta a képeket, keresni sem lehetett, tehát teljesen lehalt. Egy telefon kikapcs-bekapcs után ismét ment simán, ezért gondoltam, hogy ROM lehet...de már bizonytalan vagyok
Mint ahogy múltkorában mondtam, hogy az apeelme rom nem szedi az EPO-kat, az adrea viszont igen. Nos, most az andrea sem akarja, csak néha-ritkán-egyszer-egyszer. Szóval valószínűleg ez sem ettől függ.Most jelenleg úgy fest, hogy az andrea jól működik, és holo-val (és holo pár kiegészítésével) szépen kézre is szabtam. Eddig úgy fest, hogy tetszik a dolog
De még tesztfázis van, úgyhogy nem fáj szűzé tenni a telefont, így megvárom, hogy mit hoztok ki a lewa-ból, meg a miui-ból, és ha esetleg megosztanátok, szívesen megnézném azt is. -
SanyiSay
aktív tag
Lewa stabilan fut.
automata fényerö tök sötét. csak 1 napja van fenn. Eddig tetszik. majd írok bővebben holnap este. van saját power appja. meg biztonsági központ. meg memória tisztító. csak szoknom kell. meg megpróbálom magyarítani hátha sikerül.[ Szerkesztve ]
-
SanyiSay
aktív tag
Na hát nagy tesztelésnek nem lett vége tulajdonképp használom és ennyi. (mondjuk ez jó hír)
Andreát azért szerettem mert nem igazán vettem észre hogy ott van a háttérben, na hát ezt tudnám elmondani erről is. Teszi a dolgát és kész.
Android 4.2.1
2.5 ös particióra simán települt (nem csoda, azt a zip-et is oroszok csinálták, ha nem pont ugyanaz a tag)Hétvége lévén nem sokat teszteltem a mobil funkciót, más a tárcsázó mint az andreánál természetesen de ez is csak egy egyszerű tárcsázó ami teszi a dolgát. Kicsit talán egyértelműbb a használata és jobban kézre esett nekem.
Alapból túl sok felesleges progi nincs rajta, ami meg mégis van azt szépen törli a titanium.
Igazából azt hiszem nem is kellet sok mindent törölnöm, csak alap dolgokat, mint az
fm rádió,
háttérképek,
témák,
qrcode scanner
arc felismerő
szövegfelolvasó
zenelejátszó
Szóval csupa csipcsupp apróság, szerencsére nem tették tele mindennel alapból.Amit lecseréltem
Launcher (lassú és buta volt a gyári)
Emil (jobb szeretem a megszokottat)
Power+ Lewa, (nincs beállítási lehetőség túl sok benne, jobban bejött a lenovos)Security center viszont jobb mint a lenovos.
Sokkal részletesebben le lehet tiltani az alkalmazások engedélyeit, és alapból minden engedélyezve van(amit a telepítésnél kell neki), így nincs meglepetés hogy nem megy valami, ha letiltod meg tudod hogy kitől vetted el az engedélyeket.Nem Rootolt, de kaptam egy zip-et amivel recovery installal kiválóan ki lehet rootolni.
"UPDATE-SuperSU-v1.94" ő az. Amúgy jó kis rootoló, csak kell neki recovery. Első látásra beleszerettem.Az utoljára használt alkalmazások ablaka is más, nekem eddig az nem tetszett hogy a tisztító progik innen nem törölték a programokat. Valamint csak BravityBoxal (amit nem szeretek) lehetett egy olyan törlő gombot betenni ide ami minden alkalmazást kilőtt egyszerre. Ennek meg egyből ide tettek egy tisztító gombot ami viszont tuti kilövi az összes futó alkalmazást.
Ami viszont tré az az automata fényerő. Ha arra állítom fényt akkor a legsötétebbre veszi. Kivéve ha a gyári power conrtol widget et kiteszed és azzal állítod automatára. mert akkor megy szépen.
Több állítgatási lehetőség van mint az andreában, de mivel angol, nem mindről tudom mi micsoda.
Az engineerMode például a fejlesztési lehetőségeknél található, de cirill betűkkel.Aksifogyasztása nem volt több az átlagos 2 naposnál, még gyári power appal sem. bár ez relatív mert egész nap nyomkodtam és estére lemerült ahogy ez lenni szokott, De andrea is volt már ennél sokkal mostohább ha nem volt fenn a lenovo power. Este 11 után elment a mobilnetem, mert azért az be van állítva hogy energia takarékoskodjon 11 után, az meglepett.
Fényképezője jobb mint az andreáé, persze nem csodát tesz a kamerával csak kényelmesebb. Hiányzik ugyan a hangerőgombos exponálás.
Képeket feltetem ezekről hátha az többet mond mint én.
Pin kódot bírja, BT-t nem próbáltam.Szumma:
Nálam marad fenn mert nem rosszabb mint az andrea, nem lassabb, nem butább, viszont mintha jobban tetszene.
4.2.2 hiánya csak abban mutatkozik meg egyenlőre, hogy nem tudja kiírni az aksi ikonra a százalékot.Magyarítás nem sikerült, (mondjuk nem is küzdöttem vele sokat) de feltettem a MoreLocale2-t ami annyit tesz hogy a telepített alkalmazások magyarul lesznek telepítve.
Na ennyit a Hemingway cseppről, vagy mit is szívok?
Amit halottam a lewa romról hogy eleve megfigyeli használóját, de ez városi mendemonda is lehet, valamint mivel teljesen elveszi az alkalmazások engedélyeit, gondolom a google is terjesztheti rossz hírét.
Rendszer alkalmazásokat sajna nem lehet lekorlátozni vele. Mondjuk az avastal, el lehetett azoktól is venni a mobil netet. -
SanyiSay
aktív tag
válasz SanyiSay #2554 üzenetére
GPS-t is teszteltem.
Igaz mióta AGPS inj -et használok mire beírom a címet már rég navigál. Lewa sem tett másképp.
IGO az annyira összevissza tett a vége felé hogy katasztrófa, egy ideje a google navigál de nagyon bevált.
Külföldön ahol épp nem volt mobilnetem, meg végignéztem wifin az útvonalat így nem kellett neki mobilnet. Persze kikapcs után elfelejtette a térképet.
Szóval GPS is ok.Itt vannak még képek az alap romról mi hogy néz ki.
[link]Sajna ez a frissítés még a telónkra nem érhető el.
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz SanyiSay #2554 üzenetére
Andersen...
Nekem az összes launcherrel - a Nextet kivéve - az a bajom, hogy csak négyzetrácsban tud gondolkodni. Ha kint van egy óra pl ami elvileg 4x2-es, de csak a bal szélén van maga az óra, akkor se tudsz tenni mellé egy ikont pl. A MIUI launcher is nagyon szép, rengeteg jó téma van hozzá, de a Next használhatóságban üt mindent.Most laktam be kb a MIUIt, de érdekel a lewa, illetve nagyon érdekel arcol vezeték nélküli töltője, csak eddig emergency romolás volt a már említet okból.
Akit érdekel a MIUI annak csináltam egy legújabb telepítő zip-et, amelynek minden eleme megtalálható Andrey oldalán darabokban, de nem kell végigcsinálni az összes update-et, hanem a legutolsó boot.img-vel együtt felteszi a legutolsó 4.8.30-as MIUI-t egy magyar gps.conf.al és egy kínai karakterektől mentes tárcsázóval.
Ezen a két minimális módosításon kívül semmit nem csináltam vele, Andrey Gav-é az érdem. Az eredeti gyors merülést a nem megfelelő verziójú kernel okozta, az Andrey által használt utolsó patch ami tartalmazott boot.img-et helyretette. Ha az elején nem engedtem volna feltenni az automatikus frissítést, akkor ezt az egész variálást nem kellett volna végigcsinálni, viszont így 4.8.30 lett a vége, Andrey az oldalán meg azt írja, hogy 4.8.22 az uccsó patch. Ha valaki a linkelt oldalról alulról felfelé haladva feltelepítgeti a dolgokat, és a végén lecseréli a telóján a gps.conf-ot, ugyanide jut.Ha valaki esetleg mégis ki szeretné próbálni az összeollózott egybe-4.8.30-at, lehetőleg először olyan kolléga tegye, akinek van otthon spflashtool meg egy normális mentés, illetve kipróbáltan rendben vannak a driverek egy esetleges flasheléshez. Ha ez így másnál működik, akkor örvendek, részemről magamnak oké vagyok így
szerk - nem értem hogy ez az Agps.inj miért nem a legkelendőbb istenített app a mobiluncle-vel karöltve MTK-sok körében, mikor egyszerűen zseniális.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Blizzardking #2556 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
SanyiSay
aktív tag
- Agps.inj
Mobilnet nélkül el sem indul.
Persze okostelefonhoz alap a mobilnet, de talán még sem annyira.- mobiluncle
Én sem használom kizárólag recovery cserére.-Next megvolt. Egy patront megért, de már nem tetszik.
Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
SanyiSay
aktív tag
Vezeték nélküli töltés tényleg legózásnak tűnik, azt hittem bonyolultabb a kérdés.
Jövőhéten rendelem a cuccot hozzá.
Meg az ára sem vészes, nem tudom miért hagyták ki a telóból. -
Blizzardking
őstag
Nem akarom ekézni semelyik másik launchert, meg a nova tényleg kiforrott és frankó a többi kockarácsoshoz képest, de ha esztétikailag össze lehet hozni valami hasonlót egy másik launcherben, akkor Mikiegér legyek. Különböző - akár apponként eltérő, akárhová elhelyezhető - ikonok, egy mozdulattal eltüntethető állapotsor, és egymás tetején akármennyi widget vagy ikon.
A widget átméretezés nagyon pozitív, és tetszik is a novában, tényleg párját ritkítja."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Haliboy
csendes tag
Engem érdekelne, ha nem vagyok pofátlan
-
Haliboy
csendes tag
válasz SanyiSay #2559 üzenetére
mivel motoron is szoktam használni a telefont, így felettébb hasznosnak tűnő dolog lehet, bár akkor már nyugodtan vehetnék ilyen telefont is:
Az egyik bajon ezzel a vezeték nélküli töltő kérdéssel, hogy sajnos a lenovo A660 úgy tűnt, hogy pl motoron GPS használat közben merül a telefon. Erről még nincs tapasztalatom, de mivel az A660-hoz is vennem kellett egy 2+A-es töltőt ahhoz, hogy egyáltalán használható legyen, sokat ettől sem várok. Viszont amint láttam, a vezeték nélküli cucc max 1A-es.
Amúgy nagyon sok előnye lenne...pl. a töltés és hangrendszerrel összekötött földhurok probléma miatt a búgás. (küzdöttem is vele sokat )Szóval mindent összevetve hasznos cucc, csak félek az 1A-től, és arányaiban már drágára jönne ki a telefon (alaptelő"töltőrendszer=majdnem annyi, mint az iMAN)
-
Haliboy
csendes tag
Bocs, esetleg egy linket tudsz adni, hogy honnan jöhetne le a zip? :S (vagy vak vagyok)
Köszi!
-
Haliboy
csendes tag
válasz Blizzardking #2560 üzenetére
Ez mondjuk tényleg szép!
Én megvettem a nova-t is, a holo-t is (minden kiegészítőjével), és a next-nek nem tudom, hogy melyik verziót érdemes, így rákerestem egy Next.Launcher.3D.v3.15.137-ra próbaképpen, de ez tele volt reklámmal
A nova jó, de valahogy eddig az én igényeimnek a holo jobban megfelelt...puritán, de használható
a nextről pedig ezért nem nyilatkoznék, mert lehet rosszat tettem fel. Szép volt, de megőrültem a reklámoktól, így gyorsan le is szedtem
-
SanyiSay
aktív tag
-
Haliboy
csendes tag
válasz Blizzardking #2566 üzenetére
Mekkora lúzer vagyok
-
arcol
újonc
válasz Haliboy #2562 üzenetére
> Szóval mindent összevetve hasznos cucc, csak félek az 1A-től,
Mivel a telefon toltes kozben melegszik. A Qi toltok hatasfoka kb. 70%, a tobbi veszteseg (ho), igy a ketto egyutt hamar forrositja az akkumulatort.
De valo eletben ugy nezett ki, hogy a hajdani telefonom GPS-ezes kozben nagyon lassan toltodot, tehat nem merult. Viszont tobbszor (foleg nyaron) hosszu uton (4-5 ora vezetes) letiltotta a toltest mert tulmelegedett (azt hiszem alapban 52C a toltes tiltasanak a hatara).
De GPS nelkul tok jol toltodott. Viszont rendes toltovel (bedugos) is letiltott mar elotte tobbszor a telefon GPS-ezes kozben.
Mindenesetre a Qi toltes erezhetobben melegebb akkumulatort eredmenyezett.
De mivel az akksi cserelheto, igy kulonosebben nem zavart...OFF:
A lenovo .apk-khoz nagy keres hogy egy-egy screenshotot mellekeljetek? Amolyan kedvcsinalo, hoyg kb. mire szamithat az ember.[ Szerkesztve ]
-
SanyiSay
aktív tag
Kedvcsináló kép tényleg jó ötlet.
Csináld meg. Kép nevének add az app nevét, verzióját, megosztom veled a tár helyet és felteheted oda.
Másik verzíó hogy, nekem küldöd el és én teszem fel.
Minden más megldás csak üres ígéret lenne részemről, ha bevállalnám. meg nem ártana egy leírás is róluk. Mert minden verzió más, nem az ujjabb feltétlen a jobb. Viszont mindenkinek más áll kézre.
Meg az összefoglaló oldal is jó ötlet a telónkhoz.
Dehát ahogy egy másik fórumon szokták mondani. Itt mindenki zseni fél szavakból is megértjük egymást.
Viszont ha valakinek van indittatása belevágni van egy félkész face oldal némi (nemzetközi ) követő táborral.
Meg felhős tárhely mindenféle anyag közzétételéhez. -
SanyiSay
aktív tag
válasz Blizzardking #2571 üzenetére
Nem a flash meg recocery vacakolást foglalná össze, arra ott van Cappa oldala. Hanem az ötleteink, és eredményeink tömkelege lenne csokorba szedve.
-
SanyiSay
aktív tag
Olyant akatram hogy minden eddig felmerült problémát leírni, és alá a megoldást. Ha van.
Mint pld nekem hogy még mindig az átlátszó háttérkép helyett fekete a háttere a képeknek. Most lewa alatt sem javult meg. Gyanús hogy ez már nem rom probléma.
-
zimek
csendes tag
Sziasztok!
Immáron fél éve vagyok boldog tulajdonosa egy S750nek. Én már rootolva kaptam Kínából, A problémám az, hogy a belső tárhely 1 GB (elméletileg ugye 4 GB), amiből nálam 65 Mb szabad. App2SD-vel átraktam mindent SD kártyára, amit engedett, de nem tudok így sem programokat telepiteni. Van valami módja az általam ismeretlen programok által foglalt hely felszabadításának? Esetleg teljes újratelepítés?
Telefon memóriánál 1,64 Gbból 1Gb szabad. programok auto telepítési helye az SD kártya. köszi a segítséget! -
SanyiSay
aktív tag
lewa ma már 2x eldobta ma a sim kártyát. de szomorú vagyok. pedig hogy megkedveltem.
-
mnf
csendes tag
Sziasztok! Na végképp elment a kedvem a minideal-os romtól, irány az Andrea. A CWM-et megcsináltam, kérdés, hogy mit kell még (a gondok elkerülése végett) mindenképp tennem, mielőtt feltelepítem az új rom-to? Bocs a lámaságért, de hát minden kezdet nehéz (ja alaposan átböngésztem a több, mint 2000 hsz-t is, de ilyet nem leltem...)
Köszi a válaszokat! -
SanyiSay
aktív tag
Ha már a CWM fenn van akkor nem lámaság.
Onnan nyert ügyed van.
Nyilván van egy belakott romod amiről csinálj egy cwm mentést.
Ha bármi közbejönne kell egy működő rendszer még ha utálod is.Mondjuk én leszoktam a CWM ről mert az nem mindig teszi vissza a régi mentéseket TWRP viszont eddig nem hibázott.
Remélem van a telódban SD kártya
Keresel a recovery menüben egy olyant hogy Backup and restore
hangerő fel le gombal
powerrel okézod az az enter
Azon belül egy Backup sort
Megint oké.
Aztán asszem még egy yes jön amit lépkedve tudsz kiválasztani. Nehogy véletlen rányomj.Ezután megvárod hogy megcsinálja a mentést.
Aztán jöhet az Andrea telepítése.
Én egyből particionálnám is a helyedben 2.5 re akkor tuti nem lesz kevés a memóriád.
Ám ez ízlés kérdése, van aki szereti a gyári memória felosztást.Prticionálás 2.5-re és telepítés menete itt van leírva
Installation instructions: alatt
[link]Ha nem lenne világos kérdezz.
-
SanyiSay
aktív tag
Azt hiszem nem jutottunk dűlőre ezzel a memória fogyással, de a particionálás az tuti segít.
Ha valakinek azért lenne más ötlete az írjon.
Particionálás meg ugyanúgy mint az imént leírtam, csak annyi különbséggel hogy, a recowery backup ot teszed vissza telepítés helyett az új particióra. -
mnf
csendes tag
válasz SanyiSay #2577 üzenetére
OK, köszi. A mentésen (CWM backup) már túlvagyok, de a flashtool-nál elakadok. Ha elindítom és rádugom a telót, akkor gyakorlatilag semmi nem történik (Win XP alatt), csak tölt a telefon. A leírás szerint kikapcsolva kell rádugni aztán meg azt írja, hogy ne kapcsoljam ki a telót / pc-t a művelet alatt...
( Press Firmware->Upgrade and plug again the phone (while it is switched off) to pc.
g-Wait the flash of the firmware and for the green circle which confirm the completed operation.
ATTENTION: Don't switch off or unplug the phone and don't switch off the pc itself or block the application until the operation is finished) -
SanyiSay
aktív tag
Na csináltam csini kedvcsináló képet is LEWA pajtiról magyarázó szöveggel, hogy szó ne érje a ház elejét.
[link]Valamint feltettem a kicsit javított verziót is, 03.
Ha más nem is tűnik fel, de legalább már teljesen angol. -
gegsite
tag
válasz SanyiSay #2582 üzenetére
Az ott egy papagáj ? LOL !
Anno: Minek írjak, hogyha minden normálisan működik? Naugye!
Andrea 140405 + HoloHD launcher free és kb ennyi, -> gondtalan hónapok.
Ez a kamera bazze a gyenge pontja, ha lehetne kicserélném...a segédfénnyel együtt.
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
Blizzardking
őstag
válasz SanyiSay #2582 üzenetére
Igényesnek néz ki a Lewa. Akkor az Andreának szeva'?
(A referencia még mindig az Andrea asszem sokunknak.)
A fő képernyőn lekerekítettek a sarkok? És a státuszbár eltűnik/egybeolvad a háttérrel? És ha lecseréled a launchert másra, a státuszbár marad mindig fekete, vagy lehet halványítani? Xposed-et Gravityboxot mennyire szeretni? Tudom hogy te nem, de egy próbát nem tennél vele..?
Nekem a hálózat eldobás nem jelentkezett egyszer sem, bluetooth+3G-vel sem a miui alatt.
Az appok kilövése/lelakatolása a ugyanilyen egy az egyben, csak ott föl-le kell toszogatni. Egyetlen hatalmas előnye van, amit még más romban nemigen láttam, hogy egy kapcsolóval fel lehet cserélni a phone storage-t és az SD kártyát. Így akinek kevés a hely, és nem akar/mer belevágni egy particionálásba vagy egy vold.fstab szerkesztgetésbe, az átpöccint egy kapcsolót, újrabútol a teló, és máris ott a 32GB tárhely, amit innentől meg lehet adni alapértelmezett telepítés helyének. Mondjuk ezt a funkciót én pont kajak nem használom, de mint lehetőség ott van. Mikor feltettem, gyakorlatilag egész nap b@xtattam, 25 órát bírt ki több mint 6 órás kijelzőidővel. Ebben wifi, 3G és minden volt, bluetooth stb, minden funkcióját jól meggyötörtem. Azért ez nagyon nem rossz!"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
SanyiSay
aktív tag
válasz Blizzardking #2587 üzenetére
Szép versike.
Hát bizony, kicsi Andreánknak kicsit odavágott a Lewa. Ez is Miui átírás ezért lehet a hasonlóság.
Ahogy tesztedet olvastam egy kipucolt Miui lehet."Főképernyőm lekerekített sarkok" Ez nekem fel sem tűnt bakker, de amúgy tényleg.
Tuti a papagáj csipkedte le a sarkokat.Státuszbár színek/átlátszóság: Azt hiszem alapból nem állítható.
GravityBox Majd ráveszem magam, de csak hétvégén tudom tesztelni.
Hát igen, nekem ma 2x eldobálta a hálózatot, ki is vettem a pin kódot. ez rossz pont
Én tárhely felcserélő gombot nem láttam itt. Csak az van hogy a 3 tárhelyből melyikre legyen a telepítés.
Viszont itt egyértelmű neve van a tárolóknak nem mindent SD-nek hív
System, Internal, SD
Így bár nincs felcserélve de nem is zavaró. Akár még particionálás nélkül is jó lehet.Aksifogyasztásával én is meg vagyok elégedve. Bár a Lenovo Powert feltettem, mert jobban paraméterezhető, Ám a widgetje nem igen működik. Lehet visszateszem a saját powerját majd tesztelésre.
Szóval egy darabig tuti nem teszem vissza Andreát.
Még rákeresek erre a hálózat eldobálásra hátha az oroszok kitaláltak rá valamit.
Vagy megnézem a Miui-d ha ugyanez mint a lewa.
Securiti center azon is ez van? Hogy mi az az ez? Képeken látszik hogy milyen, Verzió szám nincs benne, se név vagy csak nem találtam meg.[ Szerkesztve ]
-
Haliboy
csendes tag
válasz Blizzardking #2590 üzenetére
Na ez jól jött...meg is állapítottam, hogy külsőre nem igazán tetszik. Persze a belbecs azért fontosabb :S
-
SanyiSay
aktív tag
válasz Blizzardking #2590 üzenetére
Ez tényleg jó.
Hát ilyent én is csinálok. Azt hittem az nagy katyvasz lenne ha mindent lefotóznék, de most így nézve simán látszik minden amire kíváncsi vagyok.
Na holnap ha lesz kis időm a friss telepítésűről nyomok sok fotót.
Látom Miui is SD nek hívja a második internal memóriát.
Minek ez a kavarás.Nekem pld nincs is 2G/3G a státuszbár menüben.
Mondjuk az lehet az android verzió miatt is gondolom.
Tényleg hányas android is ez a miuid?hu futnom kell....
-
mnf
csendes tag
válasz gegsite #2586 üzenetére
Annyit árulj el, hogy az Andrea-ban egyéni csengőhangokat hogy tudsz beállítani? A system/media-ba rakva új ogg fájlokat (restart után) sem jelenít meg, így marad az alapkészlet...
A minideal rom ehhez képest extra volt (két simhez külön hangok, csengőhang akár csoporthoz is rendelhető volt, stb. -
SanyiSay
aktív tag
Olyant lewában sem találtsm hogy csoportok, és nevekhez külön csengést adjak.
Amugy meg a média kiválasztónak leveszed az alapértelmezett beállítását és utána fájlkezelöt is használhatod csengőhang kiválasztásra. Nem kell másolgatni a hangfájlokat sehova. Alapból andrea média választó nem tud könyvtárakat kezelni. Célszerü nem alapértelmezetté tenni.
-
Blizzardking
őstag
Vagy a system/media/audio/ringtones-be kell tenni, és a jogosultságait beállítani -rw-r--r-- formában, vagy valamelyik SDcard-ra, pl SDcard0/media/audio/ringtones, ez esetben a jogosultság nem számít. Érdemes a belső memóriába és nem a fizikai kártyára, mert előfordulhat, hogy mire felcsatolja a kártyát induláskor, már kellett volna neki a csengőhang, amit nem talál emiatt és visszaáll valamelyik béna gyárira.
A csoportos csengőhangot a híváskezelő tudja egy kis trükkel, pl az EXdialer. Annyit csinál, hogy ha létrehoztál egy csoportot, és rányomsz arra hogy csoport csengőhangjának megváltoztatása, akkor azokon a személyeken végigmegy, és automatikusan beállítja mindegyiknek az adott csengőhangot. Ha újabb emberkét teszel a csoportba, érdemed megint ráereszteni a "batch csengőhangbeírót", merthogy voltaképpen ez történik.
SanyiSay - a miuiban is bárhonnan tudsz tallózni csengőhangot. Számomra a kötött elhelyezés kedvesebb, tök felesleges idekeverni a zenéket amit épp magammal viszek pl.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz Blizzardking #2596 üzenetére
Nálam is külön mappában van.
Mert zenét ezen sosem hallgatok.
Csak nem szoktam megkeresni hogy hova teszi a rendszer épp az övéit.
Eddig sd˝n tartottam én is, de ez is egy jó tanács hogy hiba lehet. Mehetne az összefoglalóba ez a is.[ Szerkesztve ]
-
SanyiSay
aktív tag
Hétvégén szülinapi parti, csak nem tom mit vegyek ajándékba.
Egy éves lett a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Thunderbird
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest