Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3451) SanyiSay válasza Blizzardking (#3449) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Display / Prevent misoperation
Visszatettem megkerestem. :)

(#3452) Blizzardking válasza SanyiSay (#3451) üzenetére


Blizzardking
őstag

De rendes vagy, csak ezért?
Én is arra gondoltam, de nekem sose alszik el. Gondolom akkor kapcsolja ki ezt a fícsört ha nincs bent a pipa. Próbáltam pipálatlanul altatni/ébreszteni, újraindítani, és ugyanezt pipával. (A számban mielőtt más nyögi be :DDD )

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3453) csimpekve válasza Blizzardking (#3441) üzenetére


csimpekve
tag

A LED nem jelez a naptárbejegyzésre, de ezt már megszoktam. Nekem elég is a státuszsorban a kis ikon.

www.csiro.hu

(#3454) SanyiSay válasza Blizzardking (#3452) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Kipihented magad ma. :)

Nálam ez segített, de mondjuk én az összes többi zsebizét is kikapcsoltam.
Ha más nincs próbáld meg a cwm/restore gombot, nekem rendbe rakta a VIBE romot. :))
Mondjuk a Boot VIBE felirat kép az ott maradt az elején.

Ui: Alap tagoknak ennyit megtesz az ember. :)

[ Szerkesztve ]

(#3455) Blizzardking válasza SanyiSay (#3454) üzenetére


Blizzardking
őstag

Köszi. És a Hangoutsot sikerült rá felvarázsolni? Nekem hibával elszáll telepítéskor. Ha letöltöm és offline akarom telepíteni, akkor is. Pedig fent van a playen is.

Csimpekve - Erről már volt szó

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3456) SanyiSay válasza Blizzardking (#3455) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

hangouts az nálam az elsőként törlendők között van. most legalább tudom hogy nem felesleges app. :)

(#3457) Blizzardking válasza SanyiSay (#3456) üzenetére


Blizzardking
őstag

Van akivel azon tudom csak tartani a kapcsolatot. Azt hiszem rájöttem mi lehet a bibi, most fogok rámenni.
Elindulni nálam sem tud, azt nem hagyom. :DDD Egyébként szerintem nagyon szégyenletes, hogy fos chat programok mint a viber meg a hangouts 25-30 megásak. Ha valaki minden szart felrak (facebook, viber, hangouts stb) csak az ismerősei miatt, a memória fele ugrik is.

Közben megvan a megoldás, közkinccsé teszem mert más is rászaladhat erre, aki ismerte az örüljön neki;

A jelenség az, hogy akár playről, akár apk.ból akarod installálni amit akarsz, elszáll hibaüzenettel.
Ennek az az oka, hogy egyszer szarul félbemaradt a telepítés, és ez hibát okoz (nekem egy titanium backupos visszaállítási kisérlet okozta). Tele van a net olyan megoldással, hogy nyomjál factory resetet, de ez lángszóróval a gilisztára ugyebár. A konkrét megoldás, root képes fájlkezelővel a data/data mappában megkeresni a szarul feltelepült app mappáját (com.google.android.talk volt nekem) és azt ki kell törölni. Utána simán települ bárhonnan.

Feltettem egy kemény 2.1 megás 1000 éves verziót, kiváncsi vagyok mikor tiltja le a google, hogy rákényszerítsen a 30 megás legújabb kiadásukra ... :DDD

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3458) Blizzardking


Blizzardking
őstag

Az komoly hogy a vibe romban a google- és egyéb fiókok szinkronizálási beállításait a telefonkönyvben kell megtenni???? Másfél órája azt keresem... A megszokott helyen (settings/accounts/gmail --> sync on off semmi sincs).
Hatalmas jópont viszont, hogy be lehet állítani a szinkronizálásban holtidőt, azaz nem bombáznak munkahelyi levelekkel este nyolckor. Andreánál csak ezért (na jó nem csak, de jócskán benne volt) tetem fel a Llámát, hogy a sync on/off-ot időzíteni tudja. Kis feketepont a hatalmas jópontban, hogy nem lehet fiókonként állítani a holtidőt, csak egyszerre mindent. Nagyon jó exchange kliens van benne, így egy email program le tudja kezelni a google- és a munkahelyi fiókomat, viszont ha kikapcsol délután a levél szinkronizálás, a privátokat sem kapom meg.

A sebességével nekem nincs bajom, majd holnap élesben minden kiderül. Kevés memóriát kajál, sokkal kevesebbet mint az Andrea, még úgy is, hogy minden security meg power manager futkározik a háttérben.
Egy komolyabb játék (amúgy a shadowfight2) folyton kilépett ha átváltottam másra, most meg bennemarad a memoárban simán. Ugyanez navigálásnál is jól fog jönni, ha pl telefonálnom kell vagy kicsit nyomkodnom, nem lép ki a navi program.

[ Szerkesztve ]

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3459) SanyiSay válasza Blizzardking (#3458) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Lámázgatok. Nagyon rendben van eddig. Kicsit hasonlít az e-robotra. :)

[ Szerkesztve ]

(#3460) Blizzardking válasza SanyiSay (#3459) üzenetére


Blizzardking
őstag

Igen, nem egy egypálcás app.

A VibeROM-ról pár szót én is írnék, kipróbáltam munka közben.
A fő probléma (3G mellett bluetoothon lehetetlen hívást indítani mert 10-ből 8-szor eldobja a hálózatot) sajnos ennél is megvolt, illetve olyan is volt, hogy látszólag sikeres hívást követően egyikünk sem hallott semmit. Sajnos ez kizárja a további használatot, meló közben nem érek rá ilyenekre.
Viszont előnye, hogy nagyon takarékosan és okosan bánik a memóriával.

Kéne valami lite rom, nem tudsz valamit? Amiben minden úgy van összeválogatva, hogy kis méretű kis energiaigényű és gyors legyen. Lehet hogy összebuherálok valamit, mert pl ebben a Vibeuiban az exchange szerver nagyon jó volt. Ugyanakkor valami Xperia keyboard járt hozzá, ami a power app szerint többet fogyasztott mint 2 óra navigálás. Amit ebből mentenék az az exchange, talán a kamera, de pl a galéria már nem jött be.

További problémám, hogy a Power- és Security appok kicsit kaotikusra sikeredtek szerintem. Pl azt hogy mi indulhat el bootoláskor és mi nem, azt a memóriapucoló részhez tették és nem a jogosultság kiosztóhoz. Akkor pl a power manager normal üzemmódon jósolt 22 óra használatot, ha áttettem a takarékosba, de minden csont ugyanúgy volt beállítva, nem nyúlhatott semmihez, akkor felugrott 28-ra. De hogy mitől..? :U
Kezdek hajlani arra, hogy az a legjobb rom ami a legkevesebbet kajál, és a tuti appokat meg már úgyis összevadásztam, nagyrészét meg is vettem. (Örök példa a Next launcher. Hozzá képest ezek a romba integrált app drawer nélküli ostoba UI-k egyszerűen szánalmasak).

[ Szerkesztve ]

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3461) SanyiSay válasza Blizzardking (#3460) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Kicsit kezdesz sokat várni az androidtól. :P

Lite romról tudok e... Nem tudom. :N
Orosz oldalról vagy 3-4 vibe romot töltöttem le, de vagy nem értettem, vagy nem működött. Onnan pld jött olyan is ami nem telepítős verzió hanem még bontott épülés alatti, mindenféle külön modulokkal amit bele kell szutyakolni. Viszont ez nekem értelmezhetetlen ezen a szinten, így nem is foglalkoztam vele. Egyedül ez a görög lett jó (egy gombnyomásos telepítős, telefon nem elrontós) amit belinkeltem. Görögök romjai meg nem szoktak kiderülni honnan vannak, így sem a forrást sem a hozzá tartozó fórumot nem ismerem.
Szóval van lehetőség és fórum is ahol efféle fejlesztések folynak, de ez már nagyon a ráérős érdeklődős szint, és hobbi időbe szerintem keveseknek fér bele. Egyéb android fejlesztőknek viszont remek gyakorlat, bátor tesztcsapattal.

LenovoPower meg valahogy átlagot számol, ezért fordulhat elő hogy néha kevesebbet ír utána meg többet. Ezt már én is megfigyeltem anno, de nem is könnyű megsaccolni az aksikészenlétet.

[ Szerkesztve ]

(#3462) Blizzardking válasza SanyiSay (#3461) üzenetére


Blizzardking
őstag

Miért várok sokat..? Az Andrea az etalon. Másik használható rom a Minideal. A többi annyira kompromisszumos, hogy inkább használhatatlannak mondanám :DDD
Az meg amit a gtalk facebook és viber triumvirátus művel a memóriával, az meg egyenesen tragikus.

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3463) vlevi válasza Blizzardking (#3462) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Másik használható rom a Minideal."
Na, azon már én is gondolkodtam, hogy egyszer, ha nagyon unatkoznék, akkor visszaraknám, Andrea helyett :D
Azzal nekem nemigazán volt bajom. Igaz, nem kétsimezek, nincs BT, mobilnet, csak 2G telefon, és wifi.
csak a tárhely. Mostmár Andreát felokosítottam 2.5gigára, és már nincs kedvem telefont reszelgetni.

(#3464) SanyiSay válasza Blizzardking (#3462) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Hát csevegő progik szerintem direkt ezért vannak. Ráadásul mindenkinek van olyan ismerőse aki pont ragaszkodik egyhez így muszáj többfélét használnod egyszerre. Én nem adtam be a derekam, csak egyet használok, és cseppet sem zavar ha valaki ezért nem ér el. :)

Minidealt írtál? Az hogy jött ki. Az bitang instabil szokott lenni. Van esetleg egy stabil minideal romod?
Az még érdekelne egy tesztre.

(#3465) Blizzardking válasza SanyiSay (#3464) üzenetére


Blizzardking
őstag

Nekem azzal jött a teló. MTKdroidos, Flashtoolsos és cwm-es mentésem van róla. Az elején még a naptár se működött, olvasd el a topik elejét, asszem Apeelme hegesztette össze hogy legyen rendes vending és calendar apk. Aztán szépen összeállt az is.
Külön sose telepítettem, hanem visszapakoltam a mentést. Van stabil állapotról mentésem. Nem tudom hogy lehet azt továbbadni, hisz tartalmazza az IMEI számot és minden személyes dolgot. Esetleg ha felteszem CWM-el a minidealt, lecserélem a recoveryt twrp-re, nyomok egy factory resetet, és csinálok egy twrp mentést úgy, hogy csak a szükségeseket jelölöm ki, az járható szerinted? A cwm mindent ment izomból. Egyszer Cappa72 csinált Jiayu G2F-hez egy cwm-ből visszaállítható "romot", ami annyit csinált, hogy a systemet tartalmazta, de ehhez a checksum-ot is valahogy át kell verni, különben nem indul el a visszaírás. Esetleg megkérdezhetem tőle hogy csinálta.

Vlevi - szerintem jobb az Andrea. De a Minideallel semmi bajom nem volt. Minden mással tételesen fel tudom sorolni mi volt a baj. Még a MIUI volt viszonylag jó, azt használtam is hónapokig, de annak meg a kamera kezelése alexpós, túl kontrasztos szar. Csak az engem pont nem érdekelt.

[ Szerkesztve ]

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3466) polgcsabi


polgcsabi
aktív tag

Megnézné valaki, hogy mi a neve annak az apnak ami telefonkönyvvel foglakozik a minidealos romon. Most 1 n3 plus telcsim van és azé nem igazàn megfelő a szàmomra

(#3467) SanyiSay válasza Blizzardking (#3465) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Olyan nekem is van, mert nekem is azzal jött. Azt is hegesztgetni kellett, aztán úgy sem lett tökéletes. Viszont ennyire azért nem hiányzik, hogy energiát áldozzunk rá. Csak meglepett hogy a jók közé soroltad.

(#3468) Blizzardking válasza SanyiSay (#3467) üzenetére


Blizzardking
őstag

Ha nem érdekelnének a romok és a droid, sima felhasználóként teljesen jól ellennék a Minideallel.

Polgcsabi - nem lehet hogy ideafriend.apk?

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3469) polgcsabi válasza Blizzardking (#3468) üzenetére


polgcsabi
aktív tag

Nem tom! Nézd már meg!

(#3470) SanyiSay válasza polgcsabi (#3469) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Csabikám te nem változol semmit az évek alatt. :N
Kérni még mindig szépen tudsz. :C

[ Szerkesztve ]

(#3471) akosos válasza SanyiSay (#3470) üzenetére


akosos
csendes tag

:)

(#3472) polgcsabi válasza SanyiSay (#3470) üzenetére


polgcsabi
aktív tag

Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi

(#3473) SanyiSay válasza polgcsabi (#3472) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

:R Köszönöm figyelmességed!
Már csak keresni kellene olyan tagot akinél használatban van, hogy esetleg válaszoljon kérdésedre.
Probléma ezzel csak az, hogy aki minideal romot használ az nem egy nagy telefonnyomogató, mert akkor tuti már nem azt használná. Ebből következik hogy nem is követi a fórumot, mert ugye minek ha nem tudja hasznosítani az itt leírtakat, ám ha mégis olvasgat akkor sem feltétlen kell tudnia hogy az egész rom kis programok összessége ami darabonként cserélhető, vagy hogy ezeknek az azonosítóját hol találja. Így arra az esély hogy kérdésedre megfelelő választ kapj..... hát nem nagy. :)

(#3474) polgcsabi válasza SanyiSay (#3473) üzenetére


polgcsabi
aktív tag

Kösz! Akkor küzdök!

(#3475) weareinluck válasza polgcsabi (#3466) üzenetére


weareinluck
tag

Valóban ideafriend.apk a progi neve. Ha valaki elárulja, hogy melyik mappából, hogyan lehet elkülöníteni a fájljait, akár elérhetővé is teszem számotokra.

Egy nap mindannyian meghalunk, az összes többi napon viszont nem.

(#3476) SanyiSay válasza weareinluck (#3475) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

[link]

Innen lehet letölteni 2 félét. Egyszerűbb mint kipecázni a romból.
Viszont, hogy sikerül e telepíteni egy idegen telóra az jó kérdés.

(#3477) Gezakekazeg


Gezakekazeg
csendes tag

sziasztok.

Kerestem, de nem találtam, ezért Nektek szegezem a kérdést:
valaki talált (keresett) már edzett üveget a telefonjára ?!

Nekem jelenleg fólia van rajta, de az első kapott egy hatalmas karcot,
lecseréltem, most meg buborékos :(

segítségeteket és az url-eket előre is köszi :)

(#3478) vlevi válasza Gezakekazeg (#3477) üzenetére


vlevi
nagyúr

Elvileg az van rajta. Mármint, az S750-esen Gorilla Glass üveg van. Ettőlfüggetlenül nekem is van rajta védőfólia. A korábbi az jobbfajta fólia volt, elég sokáig bírta, de a mostani az nagyon hulladék, mert nagyon hamar karcodik. Igaz, mit is várja tőle, 5db volt 1-2dollár. Olyanis.

[ Szerkesztve ]

(#3479) SanyiSay válasza Gezakekazeg (#3477) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. :K
Buborékmentesen a fóliákat vizesen lehet könnyen felrakni vagy nagyon pormentes környezetben.
Én ha buborékosan teszem fel akkor víz alatt vissza szoktam húzni, utána tuti nincs buborék.

egy kis kattingatni való.
[link]
[link]

Vagy, ha kompletten cserélni akarod az elejét az sem gáz.
[link]

(#3480) Blizzardking válasza weareinluck (#3475) üzenetére


Blizzardking
őstag

Az egészben az a szép, hogy még bele is trafáltam :DDD
Küzdj Csabi küzdj! :D

Hogy valami építő jellegűt is írjak, nekem az alábbi kombó jött be tökéletesen:
tárcsázónak/telefonkönyvnek az Ex Dialer, viszont ez nem tud szerkeszteni, így nem tudtam egyből kikapálni a stock android tárcsázót. Viszont mellé tettem a kis minimál True Contacts-ot (by Ondrej Psencyk) és így minden van ami kell, és semmi ami nem = google tárcsázó mehet a fagyasztóba, majd a kukába.
Az Ex Dialer pedig annyira testreszabható, hogy új szintre emeli a kontakt/tárcsázó appokat.
Annyi skin van hozzá, hogy az ember győzze megtalálni a megfelelőt.

Gezakekazeg - sokan hisznek a gorilla glass összekarcolhatatlanságában. Ha mégis fólia, az is szokott segíteni hogy párás környezetben rakod fel. Nekem sikerült buborék nélkül, minden a felület letisztításán múlik. Egy biztos, ennek a telónak nem árt a víz :DD

[ Szerkesztve ]

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3481) Gezakekazeg válasza SanyiSay (#3479) üzenetére


Gezakekazeg
csendes tag

köszönöm, jó kis videók.
a víz alatti trükköt meg külön köszönöm :)

(#3482) Blizzardking válasza Gezakekazeg (#3481) üzenetére


Blizzardking
őstag

Asszem készülőben van egy Andrea nagyon lite rom(nak csúfolt valami).
Magamnak összehozok a telón egy minden sallang szartól megfosztott Andreát, ami a legújabb 141211-es verzióra épül, és közzéteszek egy TWRP-ből feltehető system mentést. A legújabb gapps framework benne lesz, de kliensek (mail, naptár stb) már nem, például. Voltaképpen egy nagyon alap droid váz, jó adottságokkal. Akinek megvannak a kedvenc appjai, jól jöhet.

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3483) SanyiSay válasza Blizzardking (#3482) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

"Asszem" :)

(#3484) killer8586 válasza SanyiSay (#3483) üzenetére


killer8586
csendes tag

ha valakinek szüksége volna alkatrészre lenovo s750-hez nekem volna bontva!
akkumlátor és alaplap kivételével minden van!

bocs hogy ide mocskoltam :D hátha valakinek kell valami

Szép napot mindenkinek!

(#3485) SanyiSay válasza killer8586 (#3484) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

köszi a tippet. csatlakozó fedélre 2 emberke is van szerintem. felírlak a listámra mint alkatrész nagykereskedés. :)

(#3486) killer8586 válasza SanyiSay (#3485) üzenetére


killer8586
csendes tag

:D

(#3487) afb válasza Blizzardking (#3462) üzenetére


afb
tag

Az Andrea az etalon. Másik használható rom a Minideal. A többi annyira kompromisszumos, hogy inkább használhatatlannak mondanám.

Nem értek veled egyet.
Etotalk rom van fent, stabil, mint a megveszekedett hercehurca, nincs fagyás, nincs akadozás, megy, mint a távirat. Mondjuk nem is piszkáltam, az egyetlen mutatvány a modem.img csere volt, azt a MIUI-tól tettem ide.
Azóta nincs hálózateldobálás, megy a 3G, és telefonálás a BT kihangosítón, szóval hasít, ahogy kell.
Nincs zöld kamera, nincs semmi. Működik.
Sok göncöt voltam kénytelen már használni (samu, hátécé, stb.), eddig ez mindent ver, még stabilitásban is.

(#3488) Blizzardking válasza afb (#3487) üzenetére


Blizzardking
őstag

Na azt az egyet még nem próbáltam. Recoveryt simán tudtál cserélni?

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3489) rendesadam válasza afb (#3487) üzenetére


rendesadam
tag

Vibert vagy Skype-ot használsz a telón?

(#3490) BlackPriest


BlackPriest
őstag

Sziasztok!

Egy olyan gondom volt a teloval, hogy a felso hangszoroja elnemult. Szetszedtem, semmi lathato hiba, rendeltem bele ujat. Csere utan hibatlan, viszont a mikrofon meg a kihangosito nem szol. Nem latok serulest a szalagkabelen, de ez semmit nem jelent, kicsongetni nem nagyon tudtam, alul nem mertem megbontani. Ez a szalagkabel beszerezheto valahol? Esetleg nincs valakinek elado torott teloja? Utalom headsettel hasznalni, nem tudom az ebresztest hasznalni :(

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#3491) SanyiSay válasza BlackPriest (#3490) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Egy próbát megér. :)

[link]

(#3492) BlackPriest válasza SanyiSay (#3491) üzenetére


BlackPriest
őstag

felvette velem a kapcsolatot, meló közben nem tudtam telóról visszaolvasni, pedig láthattam volna :R

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#3493) SanyiSay válasza BlackPriest (#3492) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Reméljük sikerül életre keltened.
Maradék alkatrészekről tehetnétek fel fényképet, hogy tudjuk mi van még készleten. :K

(#3494) Blizzardking válasza SanyiSay (#3493) üzenetére


Blizzardking
őstag

Feltettem az Etotalk romot Afb inspirálására. Teljesen elfogott a gyári S750 életérzés, merthogy a kínai fotókon mindig így nézett ki, csak kínai nyelvvel. Bár még nem laktam be, vannak benne nagyon jó dolgok. A leginkább "lite" cuccot ebből sikerült kihoznom, itt egy kép az indulás utáni alap memória kihasználásáról.

Ha már mókoltam vele, csináltam egy olyan verziót, amiben a google play services a legfrissebb, tuningolt GPS conf van benne, pár felesleges dolog ki van szedegetve, és a modem.img ki van cserélve a MIUI-ra, mert Afb kartársnak azóta nincsenek vele fagyásai/újraindulásai. Van róla pikk-pakk visszaállítható TWRP mentésem.

Kérdés: azt a gyárilag benne lévő "private safe box" appot hogy kell használni?

[ Szerkesztve ]

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3495) SanyiSay válasza Blizzardking (#3494) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

én ha nem kellene dolgoznom, tuti egy vízparton söröznék a helyedben, ebben a szép időben. :)

(#3496) Blizzardking válasza SanyiSay (#3495) üzenetére


Blizzardking
őstag

A legjobb rapzenész fehér, a legjobb golfozó fekete, és a topik legnagyobb fanatikusa a romcsere ellen buzdít. Mivé lett a világ?!?! Egyébként mi akár a víz alatt is rakhatunk fel új romot...
:DDD

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3497) SanyiSay válasza Blizzardking (#3496) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

:D Ez bíz igaz. Kedvesem már szólt rám hogy legalább a strandon ne romolgassak. Na de az rég volt.
Ha te is így teszed, egy szavam sincs. :)
Amúgy meghalt a rezgő motor az enyémben is, viszont most az sem zavar. ennyit a fanatikusságról. :)
..de hol is tartunk?

Most akkor én nem látom a linket ahova feltetted a romot? :F
Valamint akkor ez most Blizzardking ROM lesz, vagy nem lesz az mert nem én írtam csak beleiszkáltam és nem tudom hol a határ amikor már hozzáadjam a nevem típusú rom lesz? :DD

[ Szerkesztve ]

(#3498) Blizzardking válasza SanyiSay (#3497) üzenetére


Blizzardking
őstag

Még nem tettem fel sehova. Majd az utolsó mentés után csinálok egy rendszer visszaállítást, és megnézem hogy állja meg a helyét úgy. Nem tudom mit használnak a népek inkább, CWM-et vagy TWRP-t, nekem az utóbbi jobban fekszik, mert már mentésnél el lehet dönteni mit mentsen le, és el is lehet nevezni. Ha csak a boot és a system kell visszaállításra, nem kell a checksumokkal bűvészkedni. Ezzel a módszerrel könnyű lesz csinálni egy Etotalk alapú lite romot.
Mellesleg nem tudom ki lehetne a célközönség, aki eddig nem cserélte le az ezután sem fogja, aki meg romolgat annak már úgyis van vagy 8 mentése bespájzolva.

(Majd akkor lesz Blizzard rom, ha hozzá is teszek, ebből csak kiszedtem ;] )

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#3499) SanyiSay válasza Blizzardking (#3498) üzenetére


SanyiSay
aktív tag

Célközönség?
Hát mi. :))
Vagy úgy érzed most van felívelő pályán az S750? ;]
Ahogy én látom volt egy hullám amikor telefoncsere kapcsán páran hozzájutottak, mert mostanában nagy a csend. Vagy túl jó lett az összefoglaló ezért nem írnak. :P (Egyébként 964 megtekintésnél jár, 1000-nél pezsgő)

TWRP-CWM, mit használnak inkább? Későn kezdtük el nyomni a twrp-t de azóta mindenki azt tette fel. Persze aki nem akar szívni a hibás cwm mentésekkel.

Nekem nincs 8 mentésem. Kb 2 van. van egy 211 es tiszta telepítés meg egy belakott.

Akkor legyen a neve Blizzard Vacuum.
Na azt hiszem minden kérdésre válaszoltam, jöhet a rom. :K :R

[ Szerkesztve ]

(#3500) akosos válasza SanyiSay (#3499) üzenetére


akosos
csendes tag

Igen-igen, én is a célközönségbe tartozónak érzem magamat:)
Sajnos időhiány miatt nem tudok túlzottan elmélyülni a romok gyomlálásában, de jó lenne már egy tényleg stabilan működő.
Van most egy Redmi 2-es telefonom is (asszem említettem már), de visszacserélem amint lehet, mert úgy tűnik kezd háttérbe szorulni a miui, bármennyire is tetszetős. Sajna folyamatosan lelassul a használhatatlanságig. Az s750 gyári tokkal sokkal kézre-állóbb, a strapabírásáról nem is beszélve (nem az íróasztal mellett dolgozom egész nap öltönyben és nézegetem, milyen szépek is a telefonok....:)

Egy szónak is száz a vége, kell a kipróbált, letesztelt, faszán működő rom :) , mert nem élet az élet S750 nélkül, pedig nekem is volt már pár telefonom, köztük jó pár ütésálló kivitel...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.