Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz Blizzardking #2587 üzenetére
Szép versike.
Hát bizony, kicsi Andreánknak kicsit odavágott a Lewa. Ez is Miui átírás ezért lehet a hasonlóság.
Ahogy tesztedet olvastam egy kipucolt Miui lehet."Főképernyőm lekerekített sarkok" Ez nekem fel sem tűnt bakker, de amúgy tényleg.
Tuti a papagáj csipkedte le a sarkokat.Státuszbár színek/átlátszóság: Azt hiszem alapból nem állítható.
GravityBox Majd ráveszem magam, de csak hétvégén tudom tesztelni.
Hát igen, nekem ma 2x eldobálta a hálózatot, ki is vettem a pin kódot. ez rossz pont
Én tárhely felcserélő gombot nem láttam itt. Csak az van hogy a 3 tárhelyből melyikre legyen a telepítés.
Viszont itt egyértelmű neve van a tárolóknak nem mindent SD-nek hív
System, Internal, SD
Így bár nincs felcserélve de nem is zavaró. Akár még particionálás nélkül is jó lehet.Aksifogyasztásával én is meg vagyok elégedve. Bár a Lenovo Powert feltettem, mert jobban paraméterezhető, Ám a widgetje nem igen működik. Lehet visszateszem a saját powerját majd tesztelésre.
Szóval egy darabig tuti nem teszem vissza Andreát.
Még rákeresek erre a hálózat eldobálásra hátha az oroszok kitaláltak rá valamit.
Vagy megnézem a Miui-d ha ugyanez mint a lewa.
Securiti center azon is ez van? Hogy mi az az ez? Képeken látszik hogy milyen, Verzió szám nincs benne, se név vagy csak nem találtam meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest