Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Egy kollegám rendelt, ugyan nem a "minidílertől " , hanem a Minideal-tól (valószínűleg másik cég, ezt a tiedet nem ismerem), ő a múlt héten rendelt, és már elküldve státusza van, trackinggal.
És mivel rajtam kívül, ismerősök már eddig 4-en rendeltek innen, és semmi gondjuk sem volt, ő is meg fogja kapni időben...szerintem..De rákerestem erre a minidílerre és semmi találat, tehát jobban jársz ha futsz a pénzed után.
-
obligat
senior tag
minideal, ott a chat with me Lindát nyaggattam, hogy xxx rendelés számot mikor kerítik sorra, küldött egy szmájlit, írta most, csak kevés kollegája van bent a melóban, mire elköszöntem tőle, már változott a státusza a rendelésnek
[ Szerkesztve ]
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
minifoximaxi
tag
Nekem végülis bevált, a naptárszinkronizációhoz hiányzik 1 file és a gyári e-mail klienst (nem a gmail-est) le kellett cserélni. Gyakorlatilag ennyi, nekem a GPS eleve jó volt, bár kipróbáltam 1-2 trükköt hátha még jobb lesz
Persze ha jönne valami klassz frissítés azt szívesen kipróbálnám.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 mini DUOS - Black Edition
-
SanyiSay
aktív tag
Szia.
Ezek tipikus rom hibák.
"Sajnos a(z) com.google.process.gapps folyamat leállt".
Ez a sor jó néhány romban elkerülhetetlen indulásnál, de ettől még a többi rész fut hibátlanul.Hogy mitől bírta idáig annak számtalan oka lehet, de max csinálsz egy gyári visszaállítást és megint lesz pár jó hónapod, viszont idővel újra ugyanitt tartasz.
Romcsere eddigi tapasztalatok szerint neked elkerülhetetlen.
Bár van aki együtt él egy kis esetenkénti lefagyással, mert nem meri bevállalni a cserét.Rom csere, nem bonyolult és sajnos gyakorta alapfeltétel ha az ember nem itthon veszi a készüléket, de ez egyéb készülékekre is igaz nem csak erre.
Szóval vegyél egy nagy levegőt, elmondjuk mit tegyél, vagy keress egy ismerőst aki egy kicsit is foglalkozott ezzel és neki mondjuk el.
Rom cserének nagy előnye hogy felkerül egy recovery nevű mentési lehetőség a telódra amivel tokkal vonóval elmented az egészet, és bármit is telepítesz állítgatsz, ha elrontod a telód, 5 perc alatt visszateszi a mentésed, és mintha mi sem történt volna használod tovább.
Sajna vannak appok amik igen elállítják a telefont és ha nincs mentés akkor bizony vakarhatja az ember a fejét hogy most mi van.
Hát ez a rossz hír, a jó pedig hogy létezik egész jó rom. Mert az sem minden telóra igaz sajna.
-
SanyiSay
aktív tag
-
SanyiSay
aktív tag
Ha már a CWM fenn van akkor nem lámaság.
Onnan nyert ügyed van.
Nyilván van egy belakott romod amiről csinálj egy cwm mentést.
Ha bármi közbejönne kell egy működő rendszer még ha utálod is.Mondjuk én leszoktam a CWM ről mert az nem mindig teszi vissza a régi mentéseket TWRP viszont eddig nem hibázott.
Remélem van a telódban SD kártya
Keresel a recovery menüben egy olyant hogy Backup and restore
hangerő fel le gombal
powerrel okézod az az enter
Azon belül egy Backup sort
Megint oké.
Aztán asszem még egy yes jön amit lépkedve tudsz kiválasztani. Nehogy véletlen rányomj.Ezután megvárod hogy megcsinálja a mentést.
Aztán jöhet az Andrea telepítése.
Én egyből particionálnám is a helyedben 2.5 re akkor tuti nem lesz kevés a memóriád.
Ám ez ízlés kérdése, van aki szereti a gyári memória felosztást.Prticionálás 2.5-re és telepítés menete itt van leírva
Installation instructions: alatt
[link]Ha nem lenne világos kérdezz.
-
SanyiSay
aktív tag
Olyant lewában sem találtsm hogy csoportok, és nevekhez külön csengést adjak.
Amugy meg a média kiválasztónak leveszed az alapértelmezett beállítását és utána fájlkezelöt is használhatod csengőhang kiválasztásra. Nem kell másolgatni a hangfájlokat sehova. Alapból andrea média választó nem tud könyvtárakat kezelni. Célszerü nem alapértelmezetté tenni.
-
Blizzardking
őstag
Vagy a system/media/audio/ringtones-be kell tenni, és a jogosultságait beállítani -rw-r--r-- formában, vagy valamelyik SDcard-ra, pl SDcard0/media/audio/ringtones, ez esetben a jogosultság nem számít. Érdemes a belső memóriába és nem a fizikai kártyára, mert előfordulhat, hogy mire felcsatolja a kártyát induláskor, már kellett volna neki a csengőhang, amit nem talál emiatt és visszaáll valamelyik béna gyárira.
A csoportos csengőhangot a híváskezelő tudja egy kis trükkel, pl az EXdialer. Annyit csinál, hogy ha létrehoztál egy csoportot, és rányomsz arra hogy csoport csengőhangjának megváltoztatása, akkor azokon a személyeken végigmegy, és automatikusan beállítja mindegyiknek az adott csengőhangot. Ha újabb emberkét teszel a csoportba, érdemed megint ráereszteni a "batch csengőhangbeírót", merthogy voltaképpen ez történik.
SanyiSay - a miuiban is bárhonnan tudsz tallózni csengőhangot. Számomra a kötött elhelyezés kedvesebb, tök felesleges idekeverni a zenéket amit épp magammal viszek pl.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
SanyiSay
aktív tag
Most hogy tesztelgetem a két következő ígéretes romot már értem mi a baj az andreával.
Visszatérve a Lewa-ról eléggé fapadosnak tűnik kedvenc andreánk, és most hogy fenn van a MIUI szintén egész más az érzésvilág ami fogadott.Valamelyik nagy takarító progi kitörölte az összes CWM,TWRP mentésem az SD-ről, így a MIUI az egyettlen telepített romom, ez az igazi tesztelés.
-
SanyiSay
aktív tag
5-8 nap?????
Azt meg hogyan?
Max 3 nap amit eddig halottam, és sikerült belőle kihozni.
Mondanám hogy a power appon sikerült értelmezned a beállítási lehetőségeket?
Viszont 5-8 napot akkor sem bír szerintem ha kikapcsolod.
Kényelmes használat melett 2 nap az átlag.
Ebben gyakori rövid netezések, telefonálgatások, meg némi GPS fér bele.Proxi szenzor az sajna mindig vacakol. Arra szoktuk beállítani a kisegítő lehetőségeknél hogy power gombal is le lehessen tenni. Mert ugyan ha ez nincs beállítva akkor is vissza adja a képet power nyomásnál, de nem kényelmes így sem. Szóval egyszerűbb megszakítani így a vonalat.
Most hogy van egy belakott stabil de álltalad nem szeretett Andrea romod, nyugodtan visszateheted a minideal os romot tesztelni mert pár perc alatt visszateszed a stabil belakott rendszered ha mégsem tetszene. Én péntek este szoktam feltenni aztán ha egész hétvégén muzsikál akkor hagyom hogy munkában is teszteljem, ha meg hibázik akkor kuka egyből.
Sajnos minidealos romból csak flash tool os telepítésűm van, de volt aki azt telepítette és használja azóta is. Legalább is gondolom mert azóta nem halottam felőle.
-
vlevi
nagyúr
"Minideal rom-mal 5-8 napig is bírt."
Andreánál nincs véletlenül bekapcsolva a helymegosztás? Nem a GPS-re gondolok, hanem a wifi alapú. Ha ez be van kapcsolva, akkor a minideal sem bírt 3 napot, még készenlétben sem.
Ha elindítasz egy google térképet, és az rááll a helyzetedre, akkor egyértelműen be van kapcsolva. -
Haliboy
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek!
Már néztem, de eddig sem tetszett, viszont ha a kijelző nehezebben látható, mint az S750-nek, akkor azonnal kizártamnézegettem egy pár "állítólag" vízállót, de nem vagyok meggyőzve
Panasonic Eluga V
Samsung Galaxy Xcover 2
Sony Xperia M2
Sony Xperia V
Samsung S4 Active
Sony XPERIA Z1
Fujitsu-nak is vanIgazándiból jókat nem olvastam egyiről sem. Mindegyikre panaszkodik valaki. Kezdem feladni. Arról nem beszélve, hogy drága.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest