- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovee01
tag
válasz
turbulencia8 #229 üzenetére
Munkahelyen 2G a második SIM 0 térerő, egész nap el sem tudnak érni. A 3G viszont ingadozik, viszont legalább elérhető. Minden default tehát semmilyen alapbeállítástól eltérő nincs. Kérdésem: a régi P770-ben volt olyan ahol ki lehetett választani hogy ha nincs 2G akkor csatlakozzon 3G-re stb. Ezt hol tudom elérni hogy mindkettő SIM működjön stabilan csak a szabad ég alatt tudom elérni. Ha bemegyek egy házba sima tégla a 2. SIM már használhatatlan vagy nem is kap térerőt. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
kovee01
tag
válasz
turbulencia8 #227 üzenetére
Mindkét SIM több mint 3 éves. Viszont azt veszem észre hogy főleg a falvastagság ami nem épp a legjobban befolyásolja a telefont... Ettől függetlenül jól működik. Egy probléma van hogy a telefont nagyrészt otthon és a munkahelyen használom. A munkahely egy duplafalú bádogdoboz, a házunk meg 60cm-es vályog...
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
kovee01
tag
válasz
turbulencia8 #224 üzenetére
Ilyen létezik? Mármint nem tudom másnak is hasonló problémája adódott e? Tehát vastag valú pl vályog (40-50cm) falnál nincs térerő a 2. SIM kártyán. Viszont van hogy az első SIM-nek 2es térereje van. Olyan is van hogy nincs térerő egyiken se ha bent vagyok a házban.
-
kovee01
tag
válasz
turbulencia8 #220 üzenetére
Mindkettő T-s viszont ha kicserélem is ezt csinálja a másik foglalat. A P770-é sokkal jobb volt térerő szempontjából. Most pl ha egy vastagabb falú házba bemegyek akkor no térerő, egyiken se. Ez valami kiábrándító...
-
kovee01
tag
Sziasztok!
Megérkezett, beüzemeltem, de nem vagyok teljesen elégedett. P770-et cseréltem le, viszont ez a teló (P780) valamiért a 2. SIM-et nem kezeli jól, illetve lekapcsolja, kisebb prioritással engedi hálózatra. Mindkét SIM tés, de egyik teljesen működőképes, lehet róla telefonálni, elérnek. Míg a második, másik nem. Néha megszakad a vonal, vagy el sem érnek, mert nincs hálózat. Mitől lehet?
-
kovee01
tag
Csak egy kérdés és elnézést ha már volt rá válasz akkor nem voltam elég figyelmes.
Mindkét SIM tudja a 3G-t vagy csak az elsődleges mint a P770-ben?
Köszönöm a választ!
-
kovee01
tag
Én hétfőn rendeltem és már repülőn van. Mennyi idő lehet mire megérkezik az országba?
Gondolom a regisztrációja egyből megtörténik csak a Magyar Posta nem regeli egyből az oldalán...
Nagyon várom már... !!!
-
kovee01
tag
-
kovee01
tag
válasz
megint én #34 üzenetére
Nem csak a cikk hatására de jövő héten én is beleugrok egybe.
Honnan rendelnétek ahol biztos magyar nyelv van benne, google playt tuti rá teszik, gyors az airmail tehát mondjuk kb.2 hét szállítási idő és elfogadható az ára 250-260dolcsi között link?
JA és ami a legfontosabb nem akarok pluszba már fizetni... "hivatalosan" sztem mindenki tudja ez mit jelent...
A minideal a legmegbízhatóbb?
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bemutatom nektek a telefont, ami az egyik legnagyobb, 4000 mAh-s akkuval rendelkezik az egész piacon!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
- Samsung Galaxy S21 FE 8GB/256GB 5G Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest