Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4007) lukacsjeno válasza yanpec (#4005) üzenetére


lukacsjeno
tag

Én mondjuk még csak fél éve nyúzom, de nálam egyetlen probléma sem jött elő amiket itt írtak róla. Kijelzőérzéketlenség és társai. Nem hiszem el, hogy pont én lennék ekkora mázlista? Vagy lehet, hogy csak alacsonyak az igényeim? Elképzelhető, hogy néha a duplakoppra nem oldotta fel a kijelzőt, de akkor ott ott van a bekapcsoló gomb. Különösebben nem zavar, működés alatt meg nem nagyon tapasztaltam, hogy nem érzékelné a kijelző a tapizást. Ez a kijelzőhullámosság meg ne már?????? :) :)
Most komolyan van aki ilyeneket figyel, hogy milyen a kijelző, ha végighúzza rajta az ujját. Én is napi szinten használom 2-3 órát a telcsit, de ilyen nüansznyi apróságokra sosem figyeltem. Működik, és kész.
Nem simogatom órákat a kijelzőt, hogy hullámos-e? De most egyébként már csak azért is megnéztem, és semmi hullámosságot nem éreztem. Ehhez valami műszerész újjnak kell lenni. Ez kb. olyan mint amikor valaki azt mondja, hogy 5"-os kijelzőn neki szembetűnő a különbség a HD, és a FULLHD között. Ezt sem tudom elhinni. De végül is mindegy. Van aki ilyen apró, piszlicsáré dolgokra is figyel. Mindenkinek szíve joga, csak szerintem ezeket nem kéne olyan nagy hibának felnagyítani. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.