Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ofanaht
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1 #3 üzenetére
Az a gond, hogy a "könyvben is valószínűleg" nálam azóta nem él, mióta a sorozat irányt váltott és Martin kijelentette, hogy ez lehet vissza fog hatni a könyvre. (Akár jó, akár rossz értelemben, majd kiderül.)
-
Ofanaht
csendes tag
Én emlékszem erre a beszélgetésre még korábbról. (Ja, most nézem a forrást...)
Mivel már így is más irányba viszik a sorozatot mint a könyvet és nagy eséllyel a legérdekesebb/látványosabb végkifejletet akarják a sorozatnak nagy eséllyel Azor Ahai lesz belőle, de lepjenek meg.
-
petipetya
nagyúr
Köszi az infót, kíváncsi voltam, mivel várom már a folytatást.
Ebben a posztban az volt az idegesítő, hogy folyamatosan megszakítottad a spoileres felhívással. Elég lett volna egyszer az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nagyon hamar megtanultuk, hogy George R.R. Martin Tűz és Jég dala regényciklusában és az azt feldolgozó Trónok harca...
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Külpolitika
- LEGO klub
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest