- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyGy
csendes tag
A gyári valahogy úgy nézett ki, hogy egy sínre ilyen vasakat lehetett rá akasztani, ebből a megfelelő darabszámút feltetted (lehet, hogy 0.5cm hely maradt 1-1 között, de be tudtad állítani a kívánt méretre, majd rendesen felhajlítottad.
Gondolkodtam, hogy az általad készítettbe valami menetes szárakat bele tenni, arra pedig két egymástól x távolságra távtartóval laposvasat felcsavarozni, amibe ilyen különböző méretre szabott azt a fektetett H alakú vasakat lehetne lehetne egymás mellé betolni, es ezt lehetne lehúzatni a menetes szárral...
Vélemény?
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Igen, innen nem látszik, mekkora a valós mérete a kis műhelynek
Egyébként ügyes ötlet és megvalósítás, az eddigi munkáidhoz és a jövőbeli munkákhoz is sok időt és kitartást kívánok
Az meg külön dícséretes, hogy ezeket a munkákat és elkészítésüket publikálod a közösség felé
-
kelzsoca
félisten
Ha picit tovább gondolod az ötletet, elvetheted a satuba fogás lehetőségét, és egy külön kis asztalt dobhatsz neki össze, továbbá, én biztos valami komolyabb zsanért használnék.
A szögvasat is meg lehetne erősíteni (vagy lecserélni) kicsit merevíteni, bár az 1mm-es lemez nyilván nem hajlítja meg
-
banhammer
veterán
Engem gyújtós hasítás közben csapott fejbe majdnem egy ujjnyi vastag gyújtós.
Lecsaptam a baltával a tönkön álló fára, a fa elpattant és én azt hallottam, hogy valami "ZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚMMM" hangot hallatva elsuhant a fülem mellett.
Közel volt...Zárt bukósisakban meg érdekesen néz ki az ember favágás közben...
-
fri
tag
IGEN VAN: ez ugyanis egy LEMEZHAJLÍTÓ !!!
Ha lehet még faragni a bejegyzés címén, akkor célravezető lenne...bár így biztosan még többen olvassák pedig amúgy is nagyon értékes cikk lett és ezt valóban komolyan gondolom. Sztem igenis sokan küzdenek ezzel a problémával és ez egy olcsó és jó megoldásnak tűnik !Még egyszer gratula !
Fri
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szükségem volt egy lemezhajlítóra a Pincegép készítéséhez, hát készítettem egyet!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest