Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyGy
csendes tag
A gyári valahogy úgy nézett ki, hogy egy sínre ilyen vasakat lehetett rá akasztani, ebből a megfelelő darabszámút feltetted (lehet, hogy 0.5cm hely maradt 1-1 között, de be tudtad állítani a kívánt méretre, majd rendesen felhajlítottad.
Gondolkodtam, hogy az általad készítettbe valami menetes szárakat bele tenni, arra pedig két egymástól x távolságra távtartóval laposvasat felcsavarozni, amibe ilyen különböző méretre szabott azt a fektetett H alakú vasakat lehetne lehetne egymás mellé betolni, es ezt lehetne lehúzatni a menetes szárral...
Vélemény?
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Igen, innen nem látszik, mekkora a valós mérete a kis műhelynek
Egyébként ügyes ötlet és megvalósítás, az eddigi munkáidhoz és a jövőbeli munkákhoz is sok időt és kitartást kívánok
Az meg külön dícséretes, hogy ezeket a munkákat és elkészítésüket publikálod a közösség felé
-
kelzsoca
félisten
Ha picit tovább gondolod az ötletet, elvetheted a satuba fogás lehetőségét, és egy külön kis asztalt dobhatsz neki össze, továbbá, én biztos valami komolyabb zsanért használnék.
A szögvasat is meg lehetne erősíteni (vagy lecserélni) kicsit merevíteni, bár az 1mm-es lemez nyilván nem hajlítja meg
-
banhammer
veterán
Engem gyújtós hasítás közben csapott fejbe majdnem egy ujjnyi vastag gyújtós.
Lecsaptam a baltával a tönkön álló fára, a fa elpattant és én azt hallottam, hogy valami "ZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚMMM" hangot hallatva elsuhant a fülem mellett.
Közel volt...Zárt bukósisakban meg érdekesen néz ki az ember favágás közben...
-
fri
tag
IGEN VAN: ez ugyanis egy LEMEZHAJLÍTÓ !!!
Ha lehet még faragni a bejegyzés címén, akkor célravezető lenne...bár így biztosan még többen olvassák pedig amúgy is nagyon értékes cikk lett és ezt valóban komolyan gondolom. Sztem igenis sokan küzdenek ezzel a problémával és ez egy olcsó és jó megoldásnak tűnik !Még egyszer gratula !
Fri
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest