Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Pfiucska #2824 üzenetére
Oké, de ha a kiírt időben jön meg az egy örökkévalóság lesz
Más:
Rákérdeztem a Nillkin TG-kre az alin, azt írják a kettő ugyanaz, "but the low price one is for the old customer".Amúgy lehet csak nekem újdonság, de tud a teló kikapcsolva ébreszteni. Vagy ilyenkor nem kapcsol ki teljesen, "csak egy kicsit"?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
menledge
senior tag
válasz Titmouse09 #2851 üzenetére
Tud ébreszteni, csak legyen bekapcsolva ez a funkció. Ja és ha ki akarod próbálni, több mint 3 percre állítsd, mert 3 perccel az ébresztő előtt kapcsol be, kevesebbnél nem működik.
-
tom120514
őstag
válasz vizslakutya #2835 üzenetére
Megjött, bekapcsoltam, használom, megy minden. Egy hibát találtam eddig, írtam itt a kamera dátumozásról, nem perdöntő.
Never go full retard.
-
Von Alfred
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam hogy eustockon nem lesz fekete-szürke verzió. Lehet tudni hogy ez meddig lesz érvényben?
Nagyon megtetszett a telefon , és szeretnék egy ilyet , viszont a fehér , és az arany nem az én ízlésem -
Maist
senior tag
válasz Von Alfred #2860 üzenetére
Itt írta az Eustock:
[link] -
wanted5
őstag
elvileg lehet kapni sima hátlappal is, de még nem láttam sehol, valaki találkozott már vele?
bár szürke hátlappal vállalható az a mintázat, nem néz ki olyan nagyon rosszulFord Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
wanted5
őstag
válasz wanted5 #2867 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő, de itt van bővebb információ: [link] [link]
vannak olyan oldalak amik rendelkeznek EU-n belüli raktárral és onnan rendelve nem kell semmit fizetni, csak a feltüntetett árat
ezért érdemes az adott oldalon megkeresni a székhelyet, a tinydeal.com hongkongi, így valószínűleg onnan is lesz feladva, ami vámot és áfát is von maga után mivel $150 feletti, valamint ebbe beleszámolják a postaköltséget is; tehát hiába $50 a cucc, ha a posta $100 akkor ugyanúgy kell fizetni minden terhet (persze ez egy nagyon szélsőséges példa, de csak a szemléltetés kedvéért)
ok, ne a vámról vitázzunk, ha van ha nincs az a 2,5% nem nagy tétel, áfa akkor is lesz neki
[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
trebrona
nagyúr
válasz wanted5 #2869 üzenetére
Remek köszönjük, de erre is megvan a megfelelő topik: Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
Surda-
őstag
válasz antal750 #2873 üzenetére
Az MI cloudhoz kell,ami egy felhő,ami elmenti a beállításaidat és amit még szeretnél.
Szerintem nagyon,nagyon hasznos tud lenni.
Egy teljes újratelepítésnél pikk-pakk visszatesz mindent a telefonodra.
Angolra kell állítani a nyelvet és ha jól emlékszem meg kell adni a számod.
Azthiszem egy smst küld, ami 60ft talán.
trebrona a profi Xiaomi téren[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
Nincs valakinek egy tarcsi tempered glass és vagy szilikon tokja?
Megvenném"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
Help! Hogy kell kiresetelni a telefont?
20perce ébreszt"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
MODERÁTOR
-
Surda-
őstag
válasz Viktor0610 #2877 üzenetére
Semmire nem reagált, egyszercsak felébredt a kijelzője.
-
melody1991
csendes újonc
Sziasztok!
Akinek megvan a telefon, megkérdezhetem hogy zajlott az első töltés? Mennyi ideig kell tölteni elsőre stb..köszi^^ -
dometomi10
csendes tag
Na nekem is sikerült az első töltés után lemeríteni a telefont... Egész jól bírta szerintem
Bocs a dupláért...[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
válasz dometomi10 #2881 üzenetére
Az igen!
@melody1991 Én csak simán feltöltöm 100%-ra, nem hagyom rajta tovább, eddig jó a módszer, előző Redmi meg a többi is nagyon jól bírja.
Never go full retard.
-
red13
tag
Ehhez a telefonhoz kocsiba milyen tartót ajánlanátok, hogy tudjam GPS-két használni?
Egyébként így 4 nap használat alapján a pofám leszakad milyen jó telefon ez. Szerencsére nekem még jutott a fekete/szürke színből, így kinézetre is teljesen elégedett vagyok, illetve fogásra is eddig a legkényelmesebb telóm.
-
red13
tag
válasz fireman123 #2884 üzenetére
Ezt hol tudom megnézni?
-
red13
tag
válasz fireman123 #2886 üzenetére
EBBG
-
MODERÁTOR
válasz fireman123 #2888 üzenetére
Most, hogy már tudja, hogy a sz@rabb kijelzőből kapott, NEM!!!4!!
Xiaomi 13T
-
red13
tag
válasz fireman123 #2888 üzenetére
Teljesen, de én nem vagyok kompetens a témában, nem mérvadó nálam. Egy Galaxy S4 minit váltottam le, ahhoz képest meg hatalmas erőlelépés.
-
fireman123
őstag
válasz Viktor0610 #2889 üzenetére
jólvanna .....én Xperia M-ről fogok (talán) váltani Redmi 3-ra, gondolom itt is látható lesz a különbség még az EBBG esetében is....
-
calamites
őstag
válasz fireman123 #2891 üzenetére
Gyerekek, én MI3-ról váltottam, és nem bántam meg!!!
-
Surda-
őstag
Tempered glassokról valakinek tapasztalata?
Érdemes beruházni kicsit drágábba?
Valósak lehetnek a leírtak?
Hogy ujjlenyomat elleni réteg stb?
Vagy jó egy olcsóbb is?red13 Ezer autós tartót kipróbáltam,elég kevés a minőségi,mondhatni nem is nagyon van
Most épp ilyet rendeltem,csak ez meg ahogy nézm nem elforgatható,függőlegesen tartja csak a telefont.
Viszont a benne lévő gombra való összecsukás praktikus.[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Egymás mellé téve egy boe és egy ebbg kijelzős telót látszik egyáltalán különbség?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
MODERÁTOR
-
Surda-
őstag
válasz calamites #2895 üzenetére
Hátigen. Viszont tényleg van,amelyik gyűjti az ujjlenyomatot.
Ezen a tokon gondolkodom, imádtam a Donkey Kongot
-
hevizms
addikt
válasz fireman123 #2891 üzenetére
Nekem is EBBG kijelzőm van és semmi probléma vele.Szépek a színek,semmi látható bajság nincs.
Ez egy kicsit egyelőre még egy túlspilázott be nem bizonyitott dolog számomra.
Külföldi fórumon beszéltek róla,de sehol egy összehasonlító teszt vagy fotó vagy valami.
Én szívesen összehasonlitom bárki BOE kijelzőjével,ha esetleg lenne valaki Siófok környékéről.[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
Nekem BOA kijelzőm van kicsit halvány!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest