Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Király!

-
Archer
őstag
válasz
Bennybácsi
üzenetére
Hát jah, főboss, a Rocket Racer... Vért izzadtam mire sikerült legyőznöm, elég genya módon versenyzett

-
D.Orion
veterán
Beta-ra való feliratkozás:
El kell látogatni a Lego Universe honlapjára és ott feliratkozni a hírlevélre. Egyenlőre ennyi. Majd ha kezdődik a beta, akkor hírlevélben tájékoztatnak róla.
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
Az oké, de a játék mi?

-
Mi ez? Megnéztem a korábbi hírt is, de valahogy nem akar összeállni.

-
D.Orion
veterán
A holnap kezdődő CES 2010 (Consumer Electronics Show) kiállításon remélhetőleg sokkal több információt fogunk kapni a NetDevil játékáról, valamint a bétára való regisztrálás módjairól is.
Amint tudtok valami infót a beta regről pls írjátok meg. Én csak a gamepod-ról tájékozódok a játékokról.

-
]Phobos[
senior tag
Lego Racer első részét leszámítva nem bírom a Lego játékokat, de ez üthet.

-
eclipse006
őstag
nos ez az első játék amit mostanában várok
.régen is szerettem legózni még meg is van,csak most a gépen fogok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Archer
őstag
Pedig pont olyat ajánlanék, konkrétan a Lego Racers első részét (lehet jó a 2. is de azzal nem játszottam). Te rakod össze a járgányodat és a "karrier" előrehaladtával nyersz új készleteket amiből újabb verdákat tudsz összerakni, értelemszerűen egyre több fajta építőanyagod lesz
Jópofa játék. Nekem anno tizenéves fejjel nagyon tetszett, lehet ma már nem tetszene de egy próbát mindenképpen megér. -
Ren Hoek
veterán
Én új vagyok virtual LEGO témában, viszont 3 doboznyi real legóm van
és gyermekkorom kedves emlékeihez tartozik... Szóval tudtok valami korábbi, jó LEGO játékot? Főleg ahol lehet építeni is, nem csak racing meg ilyesmik -
D.Orion
veterán
Először is:

Másodjára:

Harmadjára: Nekem is megvannak még gyerekkorom lego-i, bizony nem kis dobozban foglalnak helyet. Asszem most a winyóm is tele lesz lego-val.

-
CptMisi
őstag
Ez még jó is lehet, bár nem az MMO a hozzám legközelebb álló irányzat, de ezt kipróbálom

-
- = Zk = -
félisten
részemről várós.
gyermekkori emékek felidézésre a legjobb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és gyermekkorom kedves emlékeihez tartozik... Szóval tudtok valami korábbi, jó LEGO játékot? Főleg ahol lehet építeni is, nem csak racing meg ilyesmik