Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Napfénysüti #8 üzenetére
Persze, hogy van rá igény. Sőt kéne indítani egy Lego Technic gyűjtőtopikot!
üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz
Napfénysüti #110 üzenetére
Ma hozta a posta a 8868-asomat. Alig várom, hogy összerakjam, barátnőm is segíteni akar, de alighanem 7végéig várnunk kell, akkor lesz rá annyi idő, hogy elejétől a végéig össze lehessen rakni...
J.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Napfénysüti #57 üzenetére
Szent Legokocka! Ezek a házak tényleg nagyon jól néznek ki! Köszönöm szépen a linkeket!
Ráadásul egymásba is lehet tűzni őket, egész háztömböket, akár egész városrészeket lehet belőlük építeni! Lenyűgöző! Persze ez már milliós tétel lenne...
Egy ilyen készletekből kialakított "város" megépítése eltartana egy ideig, de minden perce élvezet lenne! -
joysefke
veterán
válasz
Napfénysüti #108 üzenetére
Ha jól látom a 9397 emelőjét manuálisan kell zárni. Van rá valamilyen szép megoldás, hogy irányítani lehessen a zárást/nyitást?
üdv
J -
FatalEror
addikt
válasz
Napfénysüti #102 üzenetére
Amit linkeltem meglévő darut,az egy 93-s darab,és azon is ott a 16-s felső korhatár.
Lehet azért írták rá,mert gátolta az emberek felnövését,amin nem is csodálkoznék,de ez sem tart vissza. -
FatalEror
addikt
válasz
Napfénysüti #85 üzenetére
Én a starwars-t próbáltam,hát eléggé taktikus harcokat lehet kihozni vele,vicces,de hasonlít a sakkra,talán picit könnyebb.Szóval ez is egy olyan játék,amit az idősebbek is nyugodtan próbálgathatnak!
Amúgy érdekes,hogy van a legókon egy felső korhatár,és szerintem itt már mindenki jócskán átlépte ezeket számokat,érhet minket valami károsodás? -
viraga
tag
válasz
Rokon kissrác Heroica alapkészletet kapott karácsonyra, azzal játszottam. Mi a kérdés?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Végén még Mindstorm háború lesz belőle.
-
xedos
addikt
válasz
Családban vettem valakinek társasjátékot, de többet nem tudok róla :-(
Az exkavátoron hogyan működik az akutátor?
Forgóból csinál előre hátrát? Mechanikus? -
afterburner_
őstag
válasz
Napfénysüti #69 üzenetére
én mindig a kompresszoros legókért voltam megőrülve, anno 94-ben vettem meg a 8868-as csodát, még a mai napig meg van csak sok dolog hiányzik róla sajnos... de ha beindítom működik, és termeli a levegőt, dolgoznak a munkahengerek, és egy álom... spóroltam rá vagy 1 évig mire összeszedtem a 14.000 Ft-ot,
gondolkoztam én is hogy vegyek e valami prémium kategóriás technicet, de azt hiszem én már kinőttem belőle..olvasni, látni viszont marhára jó volt...
-
NÉMÓ510
tag
válasz
Napfénysüti #64 üzenetére
Nem olcsó sajna,de ha belegondolsz hogy összerakhatod a rövidzárlat robothősét,és esetleg még dumál is
Azt nem tudom viszont hogy a hozzávaló szenzorokat külön is meg lehet rendelni? -
FatalEror
addikt
válasz
Napfénysüti #57 üzenetére
Fájó pont,ilyenekből szeretnék egy komplett nagy terepasztalt építeni,lenne egy ilyen,amiket linkeltél,lenne egy szimpla erdős rész tóval,esetleg ha a linkelt épületekkel összepasszolna akkor lehet egy rendőrség/tűzoltóság/kórház.Lenne még egy építkezés ahol a technik darabjaim lennének,és a vasutat is beleraknám.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Napfénysüti #21 üzenetére
Köszi a cikket! Élvezet volt olvasni!
Milyenek ezek a 2000+ db-os házak? Tudnál adni linkeket? Előre is kösz!
-
imibogyo
veterán
válasz
Napfénysüti #24 üzenetére
Nekem ez az álmom.
Nézzétek végig megéri.
Na és persze egy ilyen gyűjtemény, de erre soha nem lesz pénzem.
-
pigster
senior tag
válasz
Napfénysüti #21 üzenetére
Az ilyen szettek pont a legozás örömét ölik meg! A lego arra való, hogy megépítsd a füzetben levő dolgot, aztán szétszedd, aztán megépítsd a másikat, szétszedd, aztán építs mást, alakítsd át, találj ki magad dolgokat. Az ilyesfajta óriásszetteket - bár nekem nincs - egyszer összerakod, aztán mi van? Kiteszed a polcra. Max szétszeded, aztán megint összerakod. Nagyon variálni nem fogsz vele. Gyakorlatilag egy 3d puzzle, füzettel. Kreativitás zéró. Mindezt horror áron.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be is mutatkoznék: Feri vagyok, 28 éves és a gyerekkorom rég elteltével újrakezdő legós.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest