Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
mondjuk lehet bukó, mert asszem olyasmit olvastam, hogy 5 évnél régebbi készlettel nem foglalkoznak, már a supportos 'hiányzik egy elemed?' résznél, sajnos én a 'válassz egy elemet-pick a brick' résznél nem találtam a nagyfajta elemet, a kicsikből voltak, csak más szinbe, ami nem is lett volna baj, de a nagy meg fontos lenne.
-
LÁZ
addikt
-
lapa
veterán
ez így elég nehéz lesz. keress rá német ebayen "reifen xxxx" kifejezésre, ahol xxxx a készleted száma. vagy próbálkozz a gumi méretét (68.8 vagy mittomén) megadni. általában vannak ilyesmik fent. ebay.com-on keveset láttam, de érdemes lehet megnézni. nyilván vaterát is érdemes átnyálazni "lego gumi" után.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdv, ismét jelentkezem egy LEGO készlet bemutatójával, a terv első körben az Eiffel torony lett volna...
- Apple MacBook
- Honor Magic V2 - origami
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Doctor Who (2005)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest