Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
update: megszületett az iromány is, sztem holnap már olvasható lesz
-
LÁZ
addikt
nah, összeraktam a tutit megint, hnap délután este elkészül az iromány része is
-
LÁZ
addikt
T minusz 3 nap, lassan költözök
-
LÁZ
addikt
update 3: T-5 nap
ps. remélem addig megjönnek a hiányzó legók is
szerk. most jött a postás a legótól
-
LÁZ
addikt
válasz
PowerBuldog #178 üzenetére
jó anyag, lehet ez lesz a következő, vagy egy snow speeder, abból tuti, hogy kevés van itthon
-
LÁZ
addikt
nincs itt valakinek WII-je, és budapesti lakos? le kéne teszteljek 1-2 dolgot...
-
LÁZ
addikt
Update 2: T-8 nap
-
LÁZ
addikt
válasz
3.Aragorn #156 üzenetére
a black pearl is adja nagyon
de az imperial flagship is csinoska
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #151 üzenetére
az ebay-es 800-1000 usd-hez viszonyitva baráti az ár, 135k, ha azt nézzük, hogy a super star destroyer 130ból kihozható postával, ami egy jóval nagyobb készlet, soknak tünhet, de az ssd 2011-es cucc, ezt meg 93 óta nem gyártják.
Egyébként az ebayen nagy mák kell még a 800 usd-hez is, és nem is biztos benne van a posta. Ami gyógyir lehet, hogy szivesen beszámolok vga-t,vinyót,i3-i5 procit,laptopot, komolyabb alaplapot, amiben van ráció, hogy tovább tudom adni hamar.
Egyébként bontatlan készletről van szó, szegeden házhozszállitás megoldható
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #144 üzenetére
no igen, egyszerübb, ha aláirásba rakom, hamarabb látja mindenki
-
LÁZ
addikt
Durva a supportja a lego-nak, visszairtak, hogy nem tudják küldeni, amiket kiválasztottam, mert a fizetés még nem teljesen megoldott MO-ra, DE a minimális darabszámra tekintettel ( kb 4-5 elem) , és most az egyszer, elküldik nekem a szükséges elemeket, hogy össze tudjam rakni a készletet.
, és már jön Dániából.
Ez azért nem semmi, dehát más kultúra, más életszemlélet...
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #139 üzenetére
Igen, a htc legend ki is maradt
-
LÁZ
addikt
mondjuk lehet bukó, mert asszem olyasmit olvastam, hogy 5 évnél régebbi készlettel nem foglalkoznak, már a supportos 'hiányzik egy elemed?' résznél, sajnos én a 'válassz egy elemet-pick a brick' résznél nem találtam a nagyfajta elemet, a kicsikből voltak, csak más szinbe, ami nem is lett volna baj, de a nagy meg fontos lenne.
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
A karácsonyi projektből sajna hiányzik pár alkatrész, ha vkinek van az ömlesztettbe, bár erre kevés az esély, mert viszonylag speckó dolgok. Aki rájön, hogy milyen készlethez tartoznak, ne lőjje le a poént, legyen ez mindenki karácsonyi ajándéka.
Mindegyikből 1db kell, de irok a supportnak is.
-
LÁZ
addikt
válasz
Day 'n' Nite #111 üzenetére
adja nagyon,
-
LÁZ
addikt
válasz
enginev3.0 #97 üzenetére
ha össze kell rakni, össze kell rakni, nincs mese
-
LÁZ
addikt
Új, és használt készletekért itt is érdemes körbenézni.
-
LÁZ
addikt
Jelentem meghozta a postás a karácsonyi raknivalót, de tartom magam, és egy ujjal se nyúlok hozzá
-
LÁZ
addikt
nekem ezek a készletek voltak meg, legalábbis amikre emlékszem:
imperial flagship, markolós akármi, helikopter, nyaraló, benzinkút, dömper-markológép, lakókocsi, tv közvetitőa tévés autót nagyon szerettem, meg a hajót is.
ps. volt egy tüzoltó helikopter is, de lánykoromba a hajó volt a legnagyobb..
-
LÁZ
addikt
válasz
Day 'n' Nite #87 üzenetére
sose késő
-
LÁZ
addikt
jó anyag az unimog is, big daddy-t meg épphogy meg tudtam szerezni anno, kb 1 db gyüjtői volt abba a médiamárkba, ahova beestem, azt is keresni kellett vagy 10percig
. Le is vert a viz, hehe.
@80: a ferrari szett is csinos, de van egy autószállitó, az is elég nájsz..
az a baj, hogy millió durva cucc van
-
LÁZ
addikt
válasz
3.Aragorn #67 üzenetére
igy van
, a super star destroyer a lego shopban még azt mondom, hogy meg is érné, a posta is csak 4500 ft, van amit az ebayen se lehet olcsóbban kihozni.
@68: kockaaruhaz.hu, kockabolt.com leginkább, de evidens, hogy boltban horror áron mennek adott esetben, nagy szerencsével vatera.
-
LÁZ
addikt
a tantive? 25be volt úgy, hogy 'használt', 1x összerakott, boltban meg 45, akciósan
, ebayen 30 körül ki lehet fogni postával.
később lehet meg is lesz világitva
-
LÁZ
addikt
válasz
callmeakos #52 üzenetére
A 10179 a legnagyobb, 5000 felett van az elemszáma, a 79-es meg a 45-ös sztem kb ugyanakkora lehet sztem.
-
LÁZ
addikt
érdemes nézegetni a lego.com-on az akciókat néha, most pl a konténerhajó meg a Transporter emberi árban vannak.
Mondjuk a hajót most itthon is akciózzák a kockabolt-on, de nekem mindig első az ebay.
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
Hát, igen, régen mi is sok sok nyarat legóztunk át, hárman-négyen, mindenki választott egy szint, és abból felhúzott egy pecót magának, meg egy melóhelyet, ami éppen akart lenni, és csak utána kezdődhetett a játék. Lanovkától a liftes házig volt ott minden
@LordVader80: Sajna az még nem megy, mert a romboló otthon van a balcsinál, a pesti lakás meg nem compatible a 95 centijével
, de dolgozom a problémán
-
LÁZ
addikt
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
A karácsonyi legózásom sztem bejövős lesz neked
-
LÁZ
addikt
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Sőt, van egy bunker, ahol az eddig legyártott összes készletből van 1 doboz elrakva
-
LÁZ
addikt
válasz
PowerBuldog #15 üzenetére
Vmiért engem a space sorozat még puhapöcsü koromban sem vonzott, régen inkább autós dolgaim voltak, meg egy nagyfajta vitorláshajó.
-
LÁZ
addikt
válasz
Plazmacucci #9 üzenetére
A lego.com-on utánanézhetsz, már szállitanak MO-ra is, a használt lego nem nagyon megy itthon, csak a komolyabb készletek, vagy a tényleg régiek, ebayen esélyesebb hogy jó pénzért túl lehet adni rajta, de tájékozódásnak ott a vatera.
-
LÁZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdv, ismét jelentkezem egy LEGO készlet bemutatójával, a terv első körben az Eiffel torony lett volna...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest