Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
" Erőteljesen kétlem, hogy ez a vásárláskor egyik elsődleges szempont lenne "
Pedig de, apple cuccoknál sokszor szempont, másfél éves iPad-en max 20 ezret bukok, ezt hozza össze bármelyik droidos tablettal/telefonnal bárki. iPhone 3G-vel anno szintén összejött és az aprók alapján egyik sem volt egyedi jelenség, nagyon jól tartják az árukat két generációig visszamenőleg az iKütyük.
szerk: elolvashatom ugyan, de ez is kétélű kard. Vagy kiadsz kétévente 100 ezret, vagy kétévente megpótolod 30 ezerrel az eladott kütyü utáni pénzt. Lehet a számok nem stimmelnek, elsősorban nem telefonra gondoltam a csereberénél, telefonból nekem 40-50 ezer a plafon, afölött nem vennék távrecsegőt.
[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Közel egy éve vettem egy használt iPhone 4-et.
Macbookom van ugye, így tökéletesen együttműködik a két rendszer.
NEKEM így megéri legközelebb is iPhonet venni, mert biztos vagyok benne, hogy minden tökéletesen úgy fog működni ahogy kell.
Az Apple termékek ereje abban rejlik, hogyha Apple cuccokat vásárolsz magadnak, a kész pack elképesztően jól együtt fog működni. Az már csak hab a tortán, hogy rettentő sok igényes tartozék van hozzá.
Ettől függetlenül nem vitatom, hogy nem biztos, hogy mindenkinek megérné ezt venni.Az eladásról:
2007ben lett egy Sony laptopom. 2010ben adtam el 80! ezer forintért. Ha 2007ben ugyan annyi pénzért(270 ezer forint) vettem volna egy Macbookot, akkor 150-180 ezer forint között kaphattam volna a gépért. Ez nagyon nem mindegy. Ahogy az sem, hogy egy használt 3 éves iPhone 3GS 70 ezerért is eladható manapság. Drágának drága, de egyszer ilyen drága, aztán a következő iPhone-t az ember már nem veszi ekkora ráfizetéssel, hanem beáll átlagteló mértékűre, hála az előző telefonért kapott szép summának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest