Hirdetés
- Pajac: Átlátszó fém
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #25 üzenetére
2023. március
Márciusban sem haladtam igazán úgy a játszással, mint ahogy terveztem, befejeztem pár régóta halogatott játékot. Ezek a tavalyi CoD, illetve a HFW. Mindkettő nagyon nyögvenyelősen ment le, nem igazán tetszett egyik se. Mellette még barátnőmmel végigjátszottuk az Overcooked-ot, az valamennyire azért kárpótolt, még mindig kiváló élmény. Jön a második része, illetve az It Takes Two.
Vettem:
- Resident Evil 4 Remake
- SifuVégigjátszottam:
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Overcooked
- Horizon: Forbidden WestÁprilisban megkapom tesztelésre a Horizon DLC-jét, sok reményt nem fűzök hozzá. Igyekszek haladni a PS VR2-es címekkel, illetve szeretnék ránézni az új Resire is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2022 után idén is folytatódik a NGB Mindenek előtt, pontozás nélkül, simán csak listát vezetve, amolyan játéknapló...
- Mobilinternet
- Cyberpunk 2077
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest