Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

Decemberben sikerült pár játékot befejezni:

Wolfenstein: The Old Blood Xbox One
    Wolfenstein: The New Order Xbox One - összességében tetszettek ezek az új Wolfenstein játékok, kíváncsian várom az új részt, igaz, lehet, hogy azt már majd One X-en kezdem majd el
    Titanfall 2 Xbox One - számomra a Halo már kicsit unalmas volt, mint sci-fi fps, ez a játék egész üdítőleg hatott, igaz, kicsit rövid volt
    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Xbox One: számomra ez volt az első Metal Gear játék, amivel játszottam, de nagyon tetszett, igaz, kicsit monoton lett a vége fele, így kb. 1 év szünet volt a story mission-ök végigjátszása, és a storyt kiegészítő extra missionök végigjátszása között. Az ismétlődő jellegű küldetések ellenére szerintem ez egy nagyon jó játék, a story/zene/grafika/mechanika/hangulat nagyon rendben van, Kojima egy zseni
    Gears of War 4 Xbox One: kíváncsiságból végigvittem ezt a Gears részt is, szerintem semmi extra, a grafika fejlődött, de nagyjából ugyanaz, mint a korábbi részek
    Uncharted 3 remastered PS4: szerintem ez lett a PS3-ra készült részek közül a leglátványosabb rész, igaz, azóta belekezdtem a 4-be, az eléggé túlszárnyalja

El is adtam pár játékot:
    Halo 4 Goty Xbox 360 - igazából megvan a Master Chief Collection, aminek ez is a része, így felesleges volt birtokolni
    Resident Evil 6 Xbox 360 - ez pedig gamepass-ben van bent Xbox One-on, illetve maga a Resident Evil sorozat annyira nem is érdekes számomra, így inkább ezen is túladtam
    Far Cry 4 PS4 - a 3 után elég unalmas volt, sok újdonságot nem találtam benne, viszont a Primal és az 5. rész érdekel, ott eléggé változtattak a környezeten
    Watch Dogs PS4 - mivel Xbox One-ra GWG játék volt, így majd ott végigjátszom, ha késztetést érzek rá

A hónapban 3 játékot vásároltam:
    Skyrim Switch
    Divinity Original Sin: Enhanced Edition Xbox One - állítólag ez elég jó RPG, 10 fontot nem sajnáltam rá :)
    Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition Xbox One - ez is csak 10 font volt, az új COD nem is igazán érdekel, csak a MW remaster.

Így, ha jól számolom, akkor sikerült az évet -5 ponttal befejezni (habár mindjárt átnézem még mindhárom store-ban a karácsonyi akciókat, tehát lehet, hogy korrigálok), ezzel elégedett vagyok, jövőre megcélzom a nullát, vagy inkább megpróbálok pluszba kerülni - egyelőre úgy látom, hogy csak a Red Dead Redemption 2, amit biztos beszerzek, illetve, ha jön valami jobb Battlefield rész.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés