Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666 #105 üzenetére
Na amit itt leírtál, azzal nincs is semmi gond. Én is megmondom neked, hogy melyik filmnek mi volt a látvány(megjelenítésbeli) hibája.
Én csak azt mondom, hogy az esetek nagy százalékában, mondjuk TV vásárláskor az olyan dolgok, hogy 100 vagy 120 Hz, 8 vagy 16 bit már csak szőrszálhasogatás. Ha professzionális felhasználásra kell, az megint más eset, ott úgy is tudja az illető, hogy a céljának mi kell, de átlag felhasználásra, szerintem épp úgy megfelel a "rosszabb" is.
És amiben Djuree-nak igaza van, hogy egy átlagos felhasználó ezekből a számokból mit sem ért, feléről nem is tud, és simán rá tudnak sózni egy olyan készüléket, amire nem is feltétlenül van szüksége, csak hát "nagy számok" jellemzik, meg többe kerül..De mindegy, hagyjuk, ne offoljuk tele a topicot, én már azt se tudom, mért kezdtem el az elején
Szóval értem én amit mondasz, és bizonyos esetekben fontosak is az ilyen szintű részletek, de 100-ból 99 ember szemre nem fogja megmondani melyiket nézi(maradva a 8 vs 16 bit, 100 vs 120Hz esetnél), ebben majdnem biztos vagyokA professzionális felhasználás meg külön kategória.
pííísz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest