Hirdetés
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- No Voice in the Galaxy
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Jó beszámoló!
Egy "belakott", pár napja működő szabad memória méretet írhatnál, illetve lehetnének tesztképek is!
Xiaomi 13T - Eladó Apple Watch SE 2nd gen GPS 40 mm - https://hardverapro.hu/apro/apple_watch_se_2nd_gen_40_mm/friss.html
-
Laza...
addikt
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Ez már az! (3napos belkott teló - ugyanezen felállásban az 1S már meghótt )
Minden rajta van amit én használok (QQ, Skype, Sygic, Viber, FB, pár játék, 2 SIM)
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Penguin95
senior tag
Szépen összeszedted a dolgokat, köszönet érte!
Egy kérdésem viszont mégis lenne. Ha esetleg már próbálgattad a kamerát, milyen tapasztalataid vannak vele?
-
MODERÁTOR
Úgy értettem, hogy ha jól látom, a kép memóriaürítés után készült, mert nulla program van a szabad memóriát mutató képen. (Mondjuk, már ez is sokkal szebben mutat, mint a Hongmi ürítés utáni 200-300 MB-os értéke.
Xiaomi 13T - Eladó Apple Watch SE 2nd gen GPS 40 mm - https://hardverapro.hu/apro/apple_watch_se_2nd_gen_40_mm/friss.html
-
Laza...
addikt
válasz Viktor0610 #6 üzenetére
A legkisebb érték amit láttam (tehát minden fut, csak home gombbal letéve), 150MB volt
Never give up!
-
Jakuu
őstag
Wifi veteli jel ? Atlagos, vagy jonak mondhato, ahogy jelet talal? Mondjuk itt jo lenne tudni, ha kicsit tavolabb van a jelforrastol es nem a router mellett nezi a felhasznalo.
Ez kifejezetten erdekelne, mert nalam a kinai telefonok itt szoktak elverezni, olyan modon, hogy meg a vasutallomason a nyilt wifi halozatoknal 4 vonasnal is perceket gondolkoztak mig belepnek.
Huaweinel,Jiayunal vagy egyeb kozepkategorias keszulekeknel is ugyanezeket tapasztaltam.Ez alapjan is dontenem el a vetelt. GPS ami a masik szokott lenni de itt ketlem, hogy gond lenne, bar a pontossagarol is irhatnal egy ket szot.[ Szerkesztve ]
-
Thaaleum
aktív tag
Jó kis beszámoló, én ennek a két giga RAM-mal szerelt változatát várom, lehet hogy abból majd be is szerzek egyet.
Egyébként melegedéssel hogy áll a cucc?„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
k_laci
tag
hazai LTE hálózatokkal hogy áll a készülék?
-
petipetya
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
Laza...
addikt
Komolyan nem tud senki olvasni?
4G bands FDD-LTE 1800 / 2600
Azaz megy a 4G. Még ha nem írtam volna le, megérteném, de így? És egymás alá adjátok a lovat hogy csak a kínai szabványt ismeri, mikor már a 0. perctől, még megjelenés előtt ott volt hogy a kínai mellett az FDD-LTE 1800/2600 sávokat is tudja.
Eszem f****m megáll
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
s4tch
veterán
Köszi az írást. Szép a 6 órás SOT; az MTK-s Hongminál feltétlenül jobb. A kompaktabb méret és a jobb akksi miatt lehet, hogy lecserélem a barátnőmét egy 2S-re.
-
Zeki
nagyúr
A francért nem tud ez a hülye xiaomi B20-as LTE-t beletenni, hogy menjen 800MHz-en is!
Na ezt sem kell megvennem. -
zsoltip
őstag
Köszönet a cikkért, és a hasznos hozzászólásokért. Biztató.
Szeretnék néhány infót kapni a készülékről, mert igencsak elgondolkoztam, hogy a Lumia 820 lecserélésre kerüljön. Ugyebár a 2 SIM, az 2 SIM.
1.) Az itt feltüntetett SAR érték(ek) szerepelnek a készülék leírásában is, ha egyáltalán belekerült?
2.) Mindkét SIM foglalat 4G képes? Itthon is ki tudom ezt használni? Egyáltalán itthon milyen frekvencián megy a 4G az egyes szolgáltatóknál?
3.) Alkalmazások telepítésére mennyi hely áll rendelkezésre?
4.) Here Drive navigációt szeretnék használni a készülékkel, így lényeges pont, hogy kb. milyen gyorsan/gyorsan talál-e jelet? (Mivel van Glonass támogatás is, gondolom igen gyors.)
5.) Magyar nyelv és a Google alkalmazások az első bekapcsolást követően rendelkezésre áll, avagy úgy kell telepíteni azokat?
6.) Akkuja simán kibír 2 napot? Ahogy az eddigieket olvastam igen.Köszönöm előre a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Pszt!
Semmit sem kell megvenned, épp' ez a fogyasztói társadalom egyik előnye!Engem sokkal jobban érdekelne a kamera minősége, mert amit ebben az összehasonlításban látok, az minden, csak nem számomra tetsző változás az elődökhöz képest...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #26 üzenetére
"Megnyugodtam".
Hibás kamera volt a tesztelt példányban...Xiaomi 13T - Eladó Apple Watch SE 2nd gen GPS 40 mm - https://hardverapro.hu/apro/apple_watch_se_2nd_gen_40_mm/friss.html
-
s4tch
veterán
-
zsoltip
őstag
Bár még az előzőekre is várok választ, felmerült még valami.
A 2 GB-os verzió ára, hogyan alakulhat? Vagy ez a 2Gb-os lenne a Redmi 2S?
Ha minideal.net-en rendelem, 1 Screen Protector és Silicone Case is jár hozzá. Rendelt innen már valaki? Milyet adnak hozzá? Egy fotót kérhetnék róla?
-
Goxi
tag
válasz Viktor0610 #28 üzenetére
Ja, a kamera alapvetően rendben van. Ha stabilan tartod fotozáskor (mivel nincsen kepstebilizátor) akkor egész klassz képeket lő. Kiváló a vonalélesség. Viszont van egy furi dolog, h enyhén sárgásak az elkészült képek. Nem halálos, de látszik.
-
MODERÁTOR
-
bkiky01
senior tag
Milyen magyarul tudó rom? Bug, fc?
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Egy éjszakai/full sötés szobában készült fotót tudna mutatni valaki?
Az az egy szem LED vajh' mire képes...
A képek még most is sárgásak, vagy már kijött rá javítás?Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 7 2 in 1 OLED panel - 14AHP9 + Ajándék Conceptronic USB 3.2 10Gbits/s PD HUB
- Fujitsu Celsius H770, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-7920HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN
- Macbook Pro M2 TouchBar (magyar bill., 3 év garancia) + ajándék!!
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-6700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN 10, S
- Apple Watch SE 2nd gen GPS 40 mm
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest