Hirdetés
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
A GE/Tungsram kompakt fénycsövek közül sajnos már nem mindegyik készül itthon (Nagykanizsán ill. Vácott), a dobozra rá is van írva, hogy made in Hungary, vagy made in China... na ez utóbiakkal közös kínai beszállítóra tippelek az Ikea-s fénycsövek esetében.
(meg kell jegyezni persze hogy a médincsájna GE CFL-ek még mindig kb. egy tucatszor jobban működnek nálam, mint a barkácsáruházakban vagy hipermarketekben vásárolt noname médincsájna CFL-ek. Majdnem annyira OK-nak tűnnek mint a médinhángeri CFL-ek).
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
didyman
őstag
És mennyi időnként veszel? Most őszintén, gondolod, hogy buli a Ge-nek, hogy ugyanazt a minőséget az ikea fele-harmadáron adja el, a saját retail útvonalon pedig sokkal nagyob bevételre tegyen szert? ;) Nem mértem-használtam a nevezett terméket (pc-t pc-boltban, nem spar-nál elv), így csak kérdezem, mert ha veszed, van vele némi tapasztalatod is, de a "szoktam venni" nem hangzik túl jól élettartam tekintetében :p ..
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
shtml
őstag
Azok már hőszivattyúk, nem sima elektromos fűtés, ezért az áll rájuk, amit a hőszivattyúkról írtam. Kérlek, próbáld értelmezni a szavaimat.
A hőszivattyúk közül a levegőből hőt kinyerő működik a legkisebb nyereséggel, azt sem árt tudni.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest