- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Crystalheart #54 üzenetére
A külföldi látogasson ide, mi meg ki. Azért nem fogok itt maradni szórakozni, mert itt marad az adó/pénz...
-
keIdor
titán
Akkor jó dolgotok lesz az tuti.
Szerintem az ilyen minden fáradtságot megér.
Jópofa, hogy van olyan ember, aki lustaság miatt nem megy ilyenekre, pedig lenne pénze.Ismerek sajnos párat.
Most Októberben ki akarunk menni Münchenbe csak az Octoberfest miatt, hívtam egy ismerőst, mert így meglenne a 10 ember (2 autó) és azt mondta, hogy minek, mikor itthon is tud sörözni? Az ilyennek hiába magyarázok.
-
keIdor
titán
2005-ben voltunk Cattolicán, Riminitől pár km, de nekem pont ez a zsúfoltság nem jött annyira be.
Akkor látogattunk el Velencébe, Veronába, Firenzébe, Bolognába, meg San Marino-ba. Nekem az tetszett akkor az egész nyaralásban, a tengerpart csalódás volt.
Nálam a nyugati part nyerőbb. (Livorno)Cannes, Nice (Nizza), Monaco az valami csodálatos környék azzal a sok alaguttal.
(Cóte d'Azur) Európa legszebb részei között van, esküszöm.
Wörthi-tóban nem voltam még, viszont mentem el mellette már párszor Klagenfurt felé az valóban tisztának néz ki.
Na majd ha lesz lóvé nyáron elmegyünk oda is.
-
keIdor
titán
válasz
eastsider #26 üzenetére
Kelet olaszba nem érdemes menni, szerintem ezt a hülye is tudja. Viszont nézz el Livorno környékére, egyből megváltozik a véleményed.
De ki beszél itt a kóláról? Egy szállás drágább, mint a Horvátoknál, vagy a Görögöknél.#29: Ez is igaz, mert sokaktól hallom, hogy szar a Balaton, pedig szerintem sem az. Európában állítólag az egyik legtisztább tó. Szerintem pl. sokkal tisztább, mint a Bodensee, vagy a Genfi tó. 2008-ban jártam arra, és egyik se volt annyira tiszta, mint a Balaton. Viszont akkor is kegyetlen drágának tartom, 2000 környékén még teljesen más árak voltak.
Számomra ma a Balaton egyet jelent egy hétvégi jó kis fürdéssel. Gyakran megyünk le nyáron. Viszont egy külföldi nyaralást nem tud helyettesíteni, a tenger akkor is más.
Balatonban pl. soha nem fogsz tudni búvárkodni egy jót. -
keIdor
titán
"drágább? mihez képest? olcsóbb, mint a horvát tengerpart."
Tapasztalatból beszélsz, vagy csak azért mondod ezt, mert Bogláron élsz? Szerintem utóbbi. Előbb nézz el Dubrovnik felé, nézd meg a tájat meg az árakat és utána mond ezt.
Félre ne érts, semmi bajom a Balatonnal, leszámítva azt, hogy túlárazott, és túlhájpolt... -
keIdor
titán
"A másik, hogy egy hazai kirándulás, nyaralás miért nem ad akkora élményt, mint külföldön nyaralni?"
Mert nem ad, külföld más azért. Szeretem pl. a Balaton-t, de az Alpok, vagy a tenger egy teljesen más világ, inkább megyek oda ha tehetem. Minél többször...
Szeretem pl. Szegedet, de inkább megyek egy másik, szebb (számomra) külföldi városba ha tehetem.Mondjuk nem tudom hány évesek a gyerekeid, de egy hosszabb út csak nyűglődés lehet mindkét félnek, ha fiatalok a gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest