Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)

Hozzászólások

(#27488) moonlight115 válasza BomiBoogie (#27483) üzenetére


moonlight115
tag

Boogie csiga életének legeslegrosszabb napja /Igen, még Jack Bauer ügynök (CTU, LA) 8 legrosszabb napjánál is rosszabb. Sokkal!/

Történt egyszer - egy szépnek a legkevésbé sem nevezhető napon -, hogy Agent Boogie kibújt házából (miután befejezte annak ecsettel történő hupikékre festését).
Elképesztő sebességgel csoszogott be irodájába, hogy megszervezze a terrorista csigákra történő végső csapást. Azt hitte, könnyű dolga lesz, mivel ezek a terrorista csigák mind házatlanok voltak - tehát nincs hova elbújniuk! -, sőt elképesztő módon még meztelen is akadt köztük (nem meglepő, hogy ezek szaporodtak a legszaporábban!).
- Bevetem ellenük a Tűzőgép akciócsoportot! - tervezte Agent Boogie. Azokra a jól képzett ügynökcsigákra nem hat csábítóan meztelenségük, még a legtüzesebb csigalány se tudná feltüzelni egyiket sem! Kizárólag radiátoron forrósított kockacukrot esznek, így képesek lángnyelveket ölteni az ellenségre, amitől azok füstölögve oszlanak füstkarikákra.
- Akciócsoport fegyverbe! Ide hozzám! Azonnal! - ordította a telefonba Mr. Boogie.
Még le se tette a telefont, máris berontott az irodába 24 tűzőcsiga és össztűz alá vették szegény Boogie-t. Ő (majdnem) fejvesztve menekült frissen festett házába, így csak a két szarvacskája kezdett füstölögni, apró szikrákat lődözve. A hátán hordott háza viszont ép maradt.
Az akciósok csak a gomolygó füstön keresztül pislogva vették észre, hogy bakot lőttek meztelencsiga helyett.
- Barmok, én a főnök vagyok! - bömbölte rekedten Mr.Boogie.
- Bocs főnök! A hupikék ház megtévesztett! Azt hittük, egy álcázott terrorcsiga rejtőzik alatta! A maga háza spenótzöld!
- A spenótszín megtévesztő volt, a mezei libák állandóan le akartak legelni...- kezdte házából lassan kibújva Boogie, de nem bírta folytatni, mert mikor az akciócsigák meglátták szarvatlan fejét, könnyes röhögőgörcsöt kaptak, amit még azután sem bírtak abbahagyni, hogy főnökük megszégyenülve, csupasz fejét dugdosva kicsúszkált az irodából.
Azóta kalapot visel szegény feje, de mivel botorságában elkövette azt a hibát, hogy házára piros pettyeket festett, most meg bolondgombának nézik a libák és néha-néha megcsipkedik szarvatlan fejebúbját, mikor kalaplevéve üdvözli őket.

holló, sétapálca, görcs, bakfitty, géppisztoly

[ Szerkesztve ]

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.