- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nekem egy autos volt (az annyira elterjedt, haromsavos verziobol), imadtam, tankolas ahol szamkombinaciokat kellett kirakni, stb, nagyon jo volt
azota kicsit komolyabbra valtottam, jelenleg egy GPH WIZ tokeletesen elegedett es boldog tulajdonosa vagyok, gyakorlatilag az osszes letezo 8 bites gep/konzol emulalhato rajta, sot meg Playstation emulator is van hozza (bizonyos jatekok teljesen korrekt sebesseggel mennek), meg a Linuxos, teljesen nyilt platformnak koszonhetoen sok nativ jatek (pl. Quake 1-2, Descent, stb)
veszhelyet eseten film/zenelejatszonak is teljesen jol hasznalhatoasszonynak egy Dingoo-t vettem, egyreszt mert olcsobb volt
masreszt meg ez TV-re is kotheto, igy tenyleg olyan az elmeny mint egy eredeti Nintendoval
a heten meg nyertem egy Caanoo-t
mar nagyon varom hogy megjojjon, remelem tenyleg ideer (addig ugysem hiszem el, mig a kezemben nem tartom
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A kvarcjáték kihalt? Lehet, hogy nem, ez a kis kütyü Olyan, mint egy kvarcjáték, de 2010-es szinten!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest