- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Azért az első és második generációs Mobil Ryzenek komoly kompatibilitási problémákkal rendelkeztek, szóval annyira csak ilyen mondva csináltan voltak jók, meg jó a marketing. Nálunk is volt pár szoftver amire azt mondta a szoftver gyártó, hogy majd a harmadik generációnál fog működni, köszi ez aztán a válasz.
Ez az intel sokkal olcsóbb, mint a mobil ryzen, ide meg megfelel, és még a biciklivel is kompatibilis hardver. A teljesítménye ma már nem komoly, de ha azt akarom, hogy minden is fusson rajta, akkor nem első generációs ryzen-t választanék.... -
moleculez
veterán
Hamar Lebookik hogy nem igazi.
-
Fryskitt
addikt
Ez ótvar. Az a zsanér… és kb minden más is.
-
Elk_hound
tag
A kamerám az eresz alatt meg egy FOSCAM.
Értekezletre, konferenciára hordozni az elektronikus doksik olvasásához, hirtelen e-mailek írásához-olvasásához elég lehet egy ilyen. (elég, most is egy hasonló méretű, igaz inkább notebook felépítésű "laptop"-ot használok a célra) (laptop
Celeron 4100...)Dolgozni (pedig esetemben ez csak sima szövegszerkesztési tevékenység, célrendszerekből történő adat lekérdezés mellett) eszembe sem jutna 10'-es képernyőn, lehet az mögött akármilyen processzor...
-
s3nki
csendes tag
Korrekt értékelés, én is kb. erre jutottam a géppel. Többre számítottam, mint amit kaptam, de ár érték arányban így is rendben van. Ez a finn márkanév meg nem tudom melyik kínainak jutott eszébe.
-
Meglepő hogy még nem fogytak el a 8xxx processzorok, de ennél még egy korábbi ryzen u is jobb lett volna bele, ha már ilyen kevésbé divatos cuccokat választanak.
-
xedos
addikt
Azért azt tegyük hozzá, hogy a Surface 2x annyiba kerül...
-
Kuu li munka
-
Youri
veterán
Amikor a Wish.com-ról rendelsz Surface Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Keresek: Acer Nitro ANV15 51 laptopot (konkrét gyári számmal)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 3th gen - i7-8650u
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Lenovo V15 G4 IRU, i5-13420H
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Celeron 4100...)