Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-PLevi- senior tag "Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.  " "
 Milyen pakkról lenne szó? Az előző telómat sokat buheráltam és rám ragadtak az ilyen dolgok, szóval szerintem meg tudnám csinálni. "Hát hajrá.  Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Megnéztem, nem. Megnéztem, nem. " "
 Nem, nem állt szándékomban.   
- 

KukkSteve senior tag Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.  -Plevi-: 
 Hát hajrá. Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Megnéztem, nem. Megnéztem, nem. 
- 

mexel veterán Szia! Ezt a packot nem lehet beleépíteni a rom zip-jébe, hogy ne kelljen külön feltenni? 
- 

-PLevi- senior tag Elsőő  
 Köszi az írást, megy is könyvjelzők közé! Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem. Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
" Megnéztem, nem.
 Megnéztem, nem.  "
" 

Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.
 Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.