Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-PLevi- senior tag "Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.  " "
 Milyen pakkról lenne szó? Az előző telómat sokat buheráltam és rám ragadtak az ilyen dolgok, szóval szerintem meg tudnám csinálni. "Hát hajrá.  Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Megnéztem, nem. Megnéztem, nem. " "
 Nem, nem állt szándékomban.   
- 

KukkSteve senior tag Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.  -Plevi-: 
 Hát hajrá. Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?! Megnéztem, nem. Megnéztem, nem. 
- 

mexel veterán Szia! Ezt a packot nem lehet beleépíteni a rom zip-jébe, hogy ne kelljen külön feltenni? 
- 

-PLevi- senior tag Elsőő  
 Köszi az írást, megy is könyvjelzők közé! Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem. Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"
" Megnéztem, nem.
 Megnéztem, nem.  "
" 

Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.
 Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.