- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
"Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.
"
Milyen pakkról lenne szó? Az előző telómat sokat buheráltam és rám ragadtak az ilyen dolgok, szóval szerintem meg tudnám csinálni."Hát hajrá.
Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?!
Megnéztem, nem.
"
Nem, nem állt szándékomban. -
KukkSteve
senior tag
Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.
-Plevi-:
Hát hajrá.Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?!
Megnéztem, nem.
-
mexel
veterán
Szia! Ezt a packot nem lehet beleépíteni a rom zip-jébe, hogy ne kelljen külön feltenni?
-
-PLevi-
senior tag
Elsőő
Köszi az írást, megy is könyvjelzők közé!Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés folyamatosan bővülni fog, alcímekben lesznek leírva a bizonyos esetek kis Tutorial-jai.Általában kérésre...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest