Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atti73

újonc

Szia Szabi!

Először is szeretnék gratulálni az írásodhoz ami nagyon részletes, alapos, színvonalas és nagyon nagy segítséget illetve támpotot ad ahhoz, hogy az ember kiválassza igényeihez és pénztárcájához a neki megfelelő kormányt! A beállításokról nem is beszélve, hisz az ugyan olyan fontos mint egy jó kormány. Cikked végig olvasása után a Logitech Force GT és a Ferrari F430 force feedback közötti két kormány között vaciláltam, az egyiknél a 900 fok a másiknál a golyóscsapágyazás volt az előny, végül a golyóscsapágyazás miatt döntöttem a Ferrari mellett valamint az hogy a korábbi darabom a Formula Force EX másfél után megadta magát, önhatalmúlag bele bele ránt verseny közbe, úgy hogy a force feedback ki van kapcsolva. Amiért írok Neked, hogy nem kaptam hozzá magyar nyelvű leírást és nem teljesen világos nekem egy-két beállítás, kicsit alulkormányzottnak érzem, meg az öt állású Maettino kapcsolót sem tudom kihasználni, pedig ha jól értem az lenne a szerepe, hogy mindegyik álláshoz más beállítást lehetne párosítani. Szóval ha van Neked valamilyen magyar nyelvű kézikönyved vagy leírásod vagy bármilyen segítséged akkor légyszi küldd el nekem emailen!

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Üdv. Attila

Új hozzászólás Aktív témák