- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz
whatwhatwhat #9 üzenetére
Sose értem az emberek ilyen hozzáállását, hogy a laptopért többet hajlandóak kiadni mint telefonért. Én a laptopomat többet használom mint a telefonomat. Telefonon igazából már csak filmeket, sorozatokat nézek, cikkeket olvasok meg hasonló tartalomfogyasztások. Eközben laptopon programozok, videót vágok, dokumentumokat gyártok, képszerkesztek, játszom, zenét hallgatok meg még sokminden. Mindemellett a szobában látható helyen van így szerintem a dizájnja is jóval fontosabb mint egy telefoné ami a zsebemben van. Ráadásul a laptopnak nagyobb az előállítási költsége is mert sokkal több funkcionalitást kell belegyömöszölni, arról nem is beszélve hogy a laptopok teljesítménye kenterbe veri a csúcstelefonokét is.
Így nem kell meglepődni ha meg is kérik az árát. És akkor még ott vannak az olyan extra dolgok mint por-víz-ütésállóság vagy ujjlenyomat-olvasó és TPM, meg mindenféle hülyeség mint arckövető webkamera meg hasonlók. Persze ilyesmik lehetnek telefonokban is de az megint meg is látszik az árán.
De akkor is, én személy szerint inkább a laptopra költök, mint laptopra, mert nagyobb értéket képvisel számomra.Viccet félretéve: szánalmas amikor valaki évente vesz új ájfónt és közben egy acer teszkó alsó polcos laptoppal, kalóz vindózzal anyázik hogy "jajj de szar". Ha az ember bármit csinál laptopon/PC-n akkor kicsit több értéket képvisel mint a Candy Crush nyomogatása és fészbúkozás. Asszonynak i5-ös lapost vettem, nem azért mert dolgozik rajta hanem mert így nem kell évente újat venni. Került bele egy SSD is, 8GB RAM és köszöni szépen ellesz vele jó darabig. De tabletről-telefonról már neten vásárolni se olyan kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest