- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Esélytelen lenne a "szervízeld magad" mozgalom, a vásárlók nagy része nem akar/tud ilyennel foglalkozni, túl kicsi az a réteg, amit ez megcélozna.
Meg aztán hogy lenne biztosítva az alkatrész garanciálisan? csak úgy bemondásra? tuti dolog lenne, havonta igényelnék telónyi alkatrészt, és raknám össze telónak eladásra
--> tehát kéne valami egység, ami eldönti, milyen alkatrészre van szükség, szükség van -e egyáltalán alkatrészre, v. felhasználói/szoftveres a gond (egyáltalán garanciális -e a gond) ergó kéne egy szervíz 
Onnantól meg meg is csinálhatják, ha már egyszer bevizsgálták... -
bulikavagyok
nagyúr
-
korcsillio
addikt
Én liveview-ban most cserélek akkut(az se mai gyerek)..
-
tomee007007
addikt
Ha minden igaz, a mai naptól lesz kapható. A MM-ban már 2-3 napja ki van téve, de ár nélkül. Szerintem 99.990-től indul

A Gear 2 Neo és a Fit az ED-ben már rendelhető, mindkettő 79.990-ért, a Gear 1 is ennyibe kerül..... -
FoxiestFox
félisten
-
Peterson_
addikt
Hmm.
Azért egy Omega vagy egy Tag Heuer még mindig nagyobbat villant.
Ezek inkább csak játékszerek.
Azt nem állítom, hogy nincs létjogosultságuk, mert igenis van, de kiáltani soha nem fogják az igazi órát pláne nem az üzleti életben, vagy teszem azt a hírességek világában. -
SP!T
addikt
Ha hordanék órát csak is egy óragyártótól vennék, hagyományos analógot. Nekem ezek a Gear és társai nem sugallnak komoly megjelenést. Inkább tiniken tudom elképzelni. Egy nőnek sincs "okos nyaklánca", nekünk mi a f*sznak kellene "okos óra"? Idiótaságnak tartom...
-
FoxiestFox
félisten
-
Peterson_
addikt
Semmiképpen sem.
Az óra teljesen időtlen, mivel nem csak használati tárgy, de kiegészítő is, sőt, sokszor státusszimbólum.
Nézd csak meg hány olyan nagy cég van, ami csakis és kizárólagosan óragyártással foglalkozik.
Ezen kívül egy minőségibb darab évtizedekig is szolgál, közben még az értéke is növekszik.
Arról nem is beszélve, hogy bárhová viheted és még a töltés miatt sem kell aggódni(pl. vannak olyan darabok, amelyek kinetikusan üzemelnek) -
usbee
veterán
-
mrlujoak
veterán
-
Crafter32
őstag
Sohasem hordanék ilyen órát. Gyerekkoromban nekem is tetszett a 8 dallamos Casio, de azóta felnőttem. Ez a mai kor zenélő órája. Ahogyan fa bútorokat sem fogják soha kiszorítani a műanyagok úgy ez is csak egy gyerekjáték lesz az én szememben.
Nem hinném jó benyomást keltene ha vki ilyet hordana öltönyben. -
usbee
veterán
nos ez egy jó kérdés, mert végülis a felhasználónak előny a könnyű szerelhetőség, illetve azok, akik éln(én)ek is vele, azoknak mindenképp, akik meg nem, azoknak viszont alapvetően mindegy.
Csak éppen emiatt, hogy ez nem tömegigény, egyre inkább háttérbe kerül ez a szempont a gyártók részéről.
Egy régi Nokiát ezerszer könnyebb szervizelni, mint egy mai átlag telefont, pedig alapvetően jó lenne, ha inkább arra törekednének a gyártók, hogy egy telefon javítása ne legyen bonyolultabb egy golyóstoll megjavításánál.
Mondjuk az is egy érdekes dolog lenne (pont ezen gondolkodtam a mai nap), ha mondjuk egy gyártó azt csinálná, hogy úgy alakítaná ki a telefonját, hogy azt marha könnyű legyen javítani, és emellett a költséges szervizhálózat helyett biztosítana alkatrészeket és felszerelést, hogy házilag lehessen javítani. Ezzel költségeket spórolna, ami csökkentené a készülékek árát, és a felhasználók is tanulnának egy keveset.
jó tudom, nagyon geek szemszögből közelítem meg a dolgot, de én ilyen vagyok.
de mondjuk lehetnének egy kicsit „közösségibbek” olyan értelemben, hogy a felhasználóknak lehetőséget adnának dokumentációkkal meg minden félékkel a hardveres és szoftveres fejlesztésekre egyaránt.
Innen meg csak egy lépés lenne a moduláris mobil, és a közösségi, de hivatalosan támogatott rom-ok használata. -
Janaboy
veterán
-
Hegasus
senior tag
hát én valahogy nem érzem szükségét, hogy ékszereket hordjak magamon, csak ha van valami haszna is, de onnantól már nem mutogatás miatt hordanám (időmutatást már kiváltottam az első bunkófon megvételekor)
de a kolléga kérdése arra vonatkozott, hogy kiváltja-e a mutogatni való órákat, egy olyan óra amit használni is lehet... nálam kiváltaná ezek szerint, mert már látnám értelmét, h hordjak is magamon valamit, amit használni is lehet. -
Pete55555
addikt
Igazából de, tökmindegy. Az a nagy baj, hogy olyan szinten fogyasztói társadalmat élünk, hogy egy ilyen kütyü hamarabb elavul, és kidobják, minthogy tönkremenne, annak ellenére is, hogy általában elég hamar tönkremennek - ugye tervezett elavulás.
(#4) H3gam Egy órának pedig (az idő mutatásán kívül) pont az a lényege.
-
pepe091
MODERÁTOR
-
(An)Dante
őstag
-
Hegasus
senior tag
-
Nutshell
csendes tag
Ezeket az okosórákat elnézve mindig eszembe jut, hogy vajon az igazi karóráknak leáldozott? Mitől jobbak, mint egy hagyományos karóra?
-
AS
félisten
Ez most átlagfelhasználónak nem mindegy? Ez igaz az összes többire is.
-
halkow
őstag
dícséretes ezt szeretem én is

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

--> tehát kéne valami egység, ami eldönti, milyen alkatrészre van szükség, szükség van -e egyáltalán alkatrészre, v. felhasználói/szoftveres a gond (egyáltalán garanciális -e a gond) ergó kéne egy szervíz