Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
wednesday
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
Az Intelnél meg sose fog változni. Az X2 vs PIV korszakban se változott. Jó cuccai vannak az Intelnek most, de én beérném kevesebb kakaóval és mérsékeltebb árral, erre jó alternatíva az AMD. Különösen notebook téren lenne jó. Csak AMD-s notit meg nem nagyon kapni, vagy ha lehet valami más paraméterrel le van húzva.

Ma is notebook keresőbe beírtam pár triviális adatot, tehát semmi extra (nem matt IPS kijelző értelmes felbontással, SSD-vel meg hasonlók, ami sajnos álomvilág). 13-14" méret, USB3, HDMI, 2-4GB RAM stb. Találat: 41db
Jó, szűkítsük a kört, ebből mennyi AMD-s CPU/APU-val van szerelve? Találat: 0db

Ez mindent elmond. -
SylverR
senior tag
válasz
atti_2010
üzenetére
Majd meglátjuk. Még a 7900-as érkezésekor özönlő pletyifolyamoknál ugyanezeket a shader mennyiségeket tippeltem meg a 8800-ra.
Szal sanszos... Viszont hihetetlen értékek, az tény. De a 4000-res széria óta már nem csodálkozom semmin. A TDP az amit nem vagyok hajlandó elhinni a táblázatból.(#55) atti_2010: De ott elvileg felezték a felépítését, itt meg elvileg közelítően duplázzák. De ha nem is duplázzák, akkor is növelniük kell. Valamennyivel mindenképp.
-
fatallerror
addikt
válasz
atti_2010
üzenetére
igen de az nem váltja majd meg szintén a világot szóval 75-80ért venni kell majd 1 7950est és problem solved
én szívesen vennék nv-t, nagyon szeretnék is csak nem éri meg
szóval sanszos h megint amd kártyám lesz bár ha így halad a melókeresésem mire lesz pénzem már nem lesz vga xDDDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én szívesen vennék nv-t, nagyon szeretnék is csak nem éri meg
szóval sanszos h megint amd kártyám lesz bár ha így halad a melókeresésem mire lesz pénzem már nem lesz vga xDDDD