Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
Chaser
legenda
s1155 alá már én is az asrockot mondanám, megemlítve a sata3&usb3 verzióval, ami kb 5k-val drágább, ha vkinek szüksége lenne rájuk. De amúgy jó cikk, bele is lehetne rakni amilyen gépet vegyek topikba etalonnak.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
x2 cpu árakat nem tudom, de lapból jobb választás az msi, gond nélkül használom, kiváló fogyasztása is van..meg ha csak azt nézem 4 dimm máris megér pár száz ft-ot. Igazából jobb választás nincs 10-15k közt sztem. Ezért 95%
-
kisza25
félisten
na igen rengeteg termék van a piacon, a CPU-ból 300Ft-al olcsóbb a x2 250 és 1000ft-al a 245-ös amihez nincs hűtő ,+200Mhz és egy hűtő szerintem megér 1000Ft-ot,
az alaplap annyi van már mint égen a csillag 10 és 15eFt között...
Kassadin: az csak vicc volt[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Chaser
legenda
Lapból én ezt venném amd alá. Nem azért mert nekem is ilyen van, hanem mert 4 dimm-es, jól felszerelt és pár száz ft-tal több mint az asrock. Sajnos a 3 év gar már nem szól mellette, pár hónapja levette 2 évre az msi. Igaz csak 760g, de ami játékhoz nem elég, ahhoz a 785g se. DXVA-t se tud emiatt, de cpu lazán..meg hát eleve külső vga-s gépekről van szó, tehát emiatt én nem vennék gyengébb felszereltségű lapot, ha vga váltáskor cpu-ra hárul a film lejátszás úgyis könnyen megoldja.
Cpu-ból meg ha van kisebb órajelűt vennék feltéve ha sokkal olcsóbb, azt nem követem.
X3 helyett inkább x4, ahogy elnéztem nem sokkal drágább utóbbi, de fogyasztásban meglepő módon egy x3 is ott van mint egy x4...persze ha mák van akkor lehet unlockolni, de most ha jól láttam olyanoknak szól az írás akik tuningot meg hókuszpókuszt nem ismerik._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kisza25
félisten
köszi srácok, oda is szántam
Chaser: mi lenne az az 5%?Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Chaser
legenda
Végre egy gépösszerakó aminek a tartalmával 95%-ban egyetértek
-
gYaLo
őstag
Jó lett, kevésbé hozzáértőknek tökéletes
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
-
Kassadin
addikt
Nekem ez így tökéletes. Csak kiég a retinám a sárga/fekete kombótol. Lehetne valami szempihentetőbb színezésű is.
Szerk: Amúgy miért csak atit ajánlasz a konfigba? Kellene valami 5830-assal egyenértékű nvidia is akkor már. Ne hogy itt elfogultsággal vádoljanak meg egyesek...
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Kicsit szerintem formázd meg, mert nehezen összevethetők így az opciók...
-
kisza25
félisten
na igen ezek mind bolti árak, használtan még lehet belőlük faragni, de akinek ez az írás hasznos valószínűleg nem ért hozzá olyan szinten, hogy használtakat keresgéljen, aki már igen azoknak írtam a végére az i5-750-et alternatívaként, de odaírhattam volna az i7-870-et is ami 32-35eFt körül mozog a használt piacon
pl. az én gépem i7-870 33eFt+HD580 Xtreme 32eFt 2x2GB DDR3 8eFt 400W FSP-APN 7eFt lap 22eFt ház GMC-R2 TOAST 6,5eFt kingston 30GB 15eFt HITACHI 1TB 12eFt
összesen ~125,5eFt és akkor ebben még ssd-is van, ja meg a cpu hűtő4,5eFt összesen 130eFt és ennek a fele is bolti ár[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
-
ftc
nagyúr
Azért azt a végére megjegyezném, hogy ehez ha játszani is akarsz a Win árát is társítsuk mellé.
-
Winner_hun
titán
net
tre► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Kassadin
addikt
Pöpec kis írás, láv.
-
Viktor77
titán
Címben apró elírás.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Akos96
senior tag
Jó írás, táblázatba foglalva még jobb lenne, így néha belekavarodtam.
Annyit hozzátennék, hogy alaplapból 4-5k-val drágábban lehet kapni AM3+ foglalatosakat is, ha fontos a fejleszthetőség.[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
kisza25
félisten
válasz lsebestyen #2 üzenetére
i5-750 4 magos, ennyi pénzért egy 2magos i3-2100-at kapsz,
i5-750-ek általában mennek akár 4Ghz-et, i3-2100 nem tuningolható...Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Sandrew
őstag
válasz lsebestyen #2 üzenetére
I5 750-nél gyengébb az i3-2100. Főleg ha az előbbit még húzod is.
Cikkhez:
AM3 helyett esetleg SB? Olcsóbb Sandy procik is vannak már a piacon.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
pl egy i5-750 26-28eFt nem jobb e helyett egy SB proci?
-
kisza25
félisten
ezt a blogot azért nyitottam, hogy aki kevésbé ért hozzá annak legyen itt egy alap egy gép összerakásához, na meg magam is meglepődtem ilyen olcsó is manapság egy PC, ha saját magunk válogatjuk össze hozzá az alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest