Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Ja. Egy korty, és máris másképp érzed magad.

KillHates köszi!

FatalError Egyszer ittam pálinkát, huhh...brrrrrrrrrrr...Soha többé! Torokfájásra a jó sós ropi bevált.

-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Akkor vajas-spenótos. Herr Oberstrummanführer. Ja vohl! (így írják???)

-
-
moonlight115
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Közben ez is eszembe jutott: "Historia est magistra vitae" - A történelem az élet tanítómestere
És itt akár vissza is térhetünk a történelemkönyvekre. Na nem mintha olyan sokat tanult volna az emberiség a történelemből, de annyit biztosan, hogy mindenért a múlt a hibás.
Persze - hogy az eredeti témánál maradjak - egy ember jelene nem választható el a múltjától, mint azt az itteni hozzászólások is mutatják.
filosz OFF -
moonlight115
őstag
válasz
Zöld izé...
üzenetére
"Tény, hogy nem vagyok egy agyoniskolázott lény.
"Miért könyvekből akartok tanulni, miért nem az életből?” (Jiddu Krishnamurti)"Könyvekből rengeteget lehet tanulni. Szerintem te is elolvastál már jó párat. Ez nem az iskolázottságtól függ.
Ez az idézet jól hangzik, nem foglal állást egyértelműen, csak kérdez. Viszont az irodalmi alkotások az életből merítenek. Fából vaskarika. -
moonlight115
őstag
válasz
Zöld izé...
üzenetére
Ha nekünk nem hiszel, olvasd el ezt!
Ijjájom, hajjj! Te miért írod le előttem azt, amire épp gondolok???

-
moonlight115
őstag
válasz
Zöld izé...
üzenetére
Az írásod alapján intelligensnek tűnsz. Írj még! Ahogy Ijjájom is írta, talán segít.
-
moonlight115
őstag
válasz
FatalEror
üzenetére
Igen, ez így van, de csak akkor, ha a gyerekből értelmes, racionálisan gondolkodó felnőtt válik. Sok esetben sajnos viszi tovább a családi "hagyományt". Hányszor hallunk olyat, hogy: engem is elkalapált az öreg, mégis ember lett belőlem! - Csak azt nem érzi, hogy a gyereke más lelki alkat, mint ő volt, és nem lesz hálás az efféle "nevelésért". Sőt, megutálja az apját. Vagy az anyját.
-
moonlight115
őstag
Jó írás, tetszett!

Mikor valami igazán rossz dolog történik velünk, arra gondolunk: Ez szörnyű! Mit tettem, hogy pont velem...? Bárcsak soha ne kellett volna átélnem ezt...! - Akkor bizony nem jut eszünkbe, hogy ebből tanulni is lehet, mint a te példád is mutatja. Neked szerencséd volt, hogy szeretet is kaptál, egy gyermek életében ez a legfontosabb, főként élete első éveiben.Zöld izé... Én semmi kivetnivalót nem látok abban, ahogyan élsz. Meg tudom érteni, hogy te így érzed jól magad. Miért kéne úgy élned, ahogy más? Az emberek többsége családra vágyik, családban él, és nehezen fogadja el, hogy nem vagyunk egyformák. Ezért én nem is biztatlak arra, hogy mozdulj ki, ismerkedj, barátkozz. Majd megteszed, ha eljön az ideje. Nem lehet ezt erőltetni. De ha mégis próbálkoznál, sok szerencsét hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[/IMG[/P] [/IMG[/P]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2013-01/05/382286_zbg5hm7ltqd9ivul_e67k983b75c1de675bkdc431275k63836ck1.jpg/800)
Ez az idézet jól hangzik, nem foglal állást egyértelműen, csak kérdez. Viszont az irodalmi alkotások az életből merítenek. Fából vaskarika.