Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
És ki mondta neki vegyen 100k-s hangrendszert? Vegyen 80-ért és vegyen egy XP-t. Én még mindig az XP-met nyövöm ( haha nem az enyém fateromé), játékot mondjuk minimálisat játszok az is olyan, mint a double dragon 3 meg ilyen "gagyik". De pl assszem 2 éve vettem a swat 4-et kemény 1900Ft volt a kiegészítővel együtt. Én ennyit szánok játékra, ezt is csak akkor ha tetszik. hogy honnan tudom tetszik -e? Utánaolvasok, demo-t próbálok, havernál látom stb.. filmekkel ugyanez a helyzet látom mozi/TV megvárom míg 2-3 e FT-ért meg lehet venni és megveszem / Trainspotting, ponyvaregény, HEAT stb... 990 Ft-ért is megvehetők/.
És igen nekem fontosabb a pia, cigi, stb... de ennyit ki tudok így is gazdálkodni. 1 DVD = 2 doboz cigi.
Programozni meg lehet linux alatt van gcc meg 1000 minden, van openoffice sőt millió game is van a net-en, ha nem is a legújabbak, de el lehet velük játszani / akinek van rá ideje/.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest